Etsimme nyt ICT-tiimiimme rennolla mutta ammattitaitoisella otteella varustettua Web Sovelluskehittäjää.

Web Sovelluskehittäjä vakinaiseen työsuhteeseen

Etsimme nyt ICT-tiimiimme rennolla mutta ammattitaitoisella otteella varustettua Web Sovelluskehittäjää tuotekehityksen projekteihimme.

Tiimissämme osallistut erilaisten sovellusten kehitykseen sekä ylläpitoon ja pääset tosissaan vaikuttamaan siihen, minkälaisia palveluita asiakkaillemme tarjoamme. Meiltä saat mielenkiintoisen ja haasteellisen työn sekä näköalapaikan jatkuvasti kasvavassa yrityksessä sähköisen kaupankäynnin ytimessä, eikä toimistomme näköalassakaan ole valittamista.

Lisäksi saat hyvät työsuhde-edut (lounas- ja matkapuhelinedun sekä yksityisen työterveyshuollon), rennon työilmapiirin ja motivoituneet työkaverit.

Toivomme sinulta

 • kokemusta Web-käyttöliittymien suunnittelusta ja toteutuksesta
 • hyvää Web-teknologioiden osaamista ja kokemusta myös koodaamisesta
 • graafista pelisilmää
 • itsenäistä otetta ja hyviä tiimityötaitoja
 • oppimishalukkuutta ja oma-aloitteisuutta
 • sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.
 • Lisäksi seuraavien tekniikoiden tai teknologioiden (yhden tai useamman) osaamisen katsomme eduksesi: PHP, HTML, JavaScript, Java, SQL

  Jos sinulla lisäksi on kokemusta verkkokaupankäynnistä, verkkopalveluiden kehittämisestä, pankkialalta,käytettävyydestä ja/tai graafisesta suunnittelusta, teet meihin varmasti vaikutuksen.

  Lue lisäksi JustRecruitMe:n blogista Konstan haastattelu, jossa hän kertoo tarkemmin tiimistään ja siitä, mitä uudelta Web Sovelluskehittäjältä odottaa.

  Lisätietoja voit kysellä ICT kehitysjohtaja Konsta Karviselta, puhelimella 040 502 0826 tai sähköpostilla konsta.karvinen@maksuturva.fi

  Maksuturva Media

  Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

   

  Lataa Maksuturvan logo

  rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

  maksuturva-macbook.png

  Uusinta Twitterissä