Tulostintavaratalo

City Plus Oy on vuonna 1992 perustettu maahantuoja, tukkuri sekä vähittäismyyjä, jonka tuoteportfolio koostuu mm. tulostimista, skannereista, audiovisuaalisista näyttölaitteista (projektorit, näytöt ja valkokankaat) sekä näihin liittyvistä tarvikkeista. Yritys toimii pääosin kolmen verkkokaupan kautta, minkä lisäksi sillä on myymälät Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

City Plus Oy:llä on käytössä Maksuturvan eMaksut laaja –palvelu kaikissa verkkokaupoissaan. Palvelu otettiin käyttöön vajaa kaksi vuotta sitten, ja City Plus Oy:n edustajan Tomas Turusen mukaan käyttöönotto sujui mutkattomasti Maksuturvan asiakaspalvelun avustuksella.

Kattavien maksutapojen lisäksi City Plus valitsi maksupalveluunsa tapahtumakohtaisen tilitysmallin, jossa verkko-ostosten maksut tilitetään tapahtumakohtaisesti jokaisen ostoskorin alkuperäisillä viitetiedoilla. Kun tilitykset asiakkaiden maksuista saapuvat luotettavasti oikeaan osoitteeseen viitteellisinä, on maksujen täsmäytyksen kirjanpitoon helppoa ja säästää arvokasta aikaa.

Saapuneet viitesuoritukset ovat helpottaneet suuresti reskontramme ylläpitoa. Aiempi verkkomaksuvälittäjämme ei kyennyt siirtämään suorituksia viitteineen, joten tässä asiassa Maksuturvan palvelu on ollut kiitettävä”, toteaa yrityksen tuotepäällikkö Yrjö Reinikainen.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Maksuturvan palveluun. Myös asiakaspalvelussa vastataan nopeasti, jos kysymyksiä ilmenee. Maksuturva tarjoaa asiakkaillemme luotettavan tavan maksaa ostoksensa”, toteaa vielä Turunen.

Voit tutustua City Plus Oy:n verkkokauppoihin osoitteissa:

www.cityplus.fi

www.tulostintavaratalo.fi

www.projektoritavaratalo.fi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä