Carlson wagonlit Travel - Kaleva Travel logoCWT Finland on Suomen suurin matkatoimisto, jonka tarjonta kattaa liikematkustuksen koko kentän sekä räätälöitävät ryhmä- ja tapahtumapalvelut ja vapaa-ajanmatkat. CWT Kaleva Travel on osa Carlson Wagonlit Travel (CWT) –yhtymää, joka toimii 157 maassa. Yhtiö valitsi Maksuturvan räätälöitävän maksuratkaisun, joka integroitiin suoraan CWT Kaleva Travelin olemassa olevaan Amadeus-varausjärjestelmään.

Räätälöitävät maksuratkaisut toimitetaan verkkokaupalle projektina, jossa huomioidaan verkkokaupan tarpeet ja muokataan palvelu asiakkaan järjestelmiin sopivaksi. Maksuturvan palvelu on rakennettu älykkäälle alustalle, jota muokkaamalla voidaan toteuttaa myös vaativampien ja erityisen paljon myyvien verkkokauppojen tarpeet.

Maksuturvan kanssa työskentely oli sujuvaa, vastaukset mahdollisiin kysymyksiin saatiin aina asiantuntevasti ja nopeasti. Projekti eteni hallitusti ja käyttöönotto toteutettiin onnistuneesti”, toteaa CWT Kaleva Travelin tuotepäällikkö Päivi Harajärvi.

Palvelun käyttöönoton jälkeen CWT Kaleva Travelin asiakkaat voivat helposti maksaa varaamansa hotelli- ja lentopaketit luotettavasti haluamallaan maksutavalla.

Tavoitteenamme oli toteuttaa maksuratkaisun muutos siten, että varausjärjestelmän käyttöä voitaisiin jatkaa saumattomasti niin asiakasrajapinnassa kuin omissa taustatoiminnoissamme, ja tässä onnistuttiin erinomaisesti”, Harajärvi jatkaa.

Maksuturvan palvelu on toiminut erittäin hyvin, olemme olleet siihen tyytyväisiä”, kiittelee Harajärvi.

CWT-kotisivut

http://www.carlsonwagonlit.fi

Lue lisää räätälöidyistä maksuratkaisuista »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä