Logo Moda AukiaAukia.fi-verkkokauppa on osa jo vuodesta 1956 toimineita Aukia-yhtiöitä, joiden myymälät toimivat Moda Aukia sekä Jim&Jill –nimillä Seinäjoella, Vaasassa, Kokkolassa ja Tampereella. Aukia-ketjun valikoimaan kuuluvat vaatteet, kengät ja asusteet, jotka ovat viime vuosina saaneet rinnalleen kansainvälisen tason casual ja smart-casual osastot monilta tunnetuilta tuotemerkeiltä. Verkkokaupassa tarjotaan laaja otos tästä tuotevalikoimasta.

Moda_aukiaVerkkokauppansa toiminnassa Aukia on panostanut varmoihin ja luotettaviin toimituksiin – kaikki verkkokaupan tuotteet ovat jo valmiina Suomessa sijaitsevissa varastoissa. Maksujenvälitykseen Aukia.fi valitsi Maksuturvan Gold-palvelun.

Valitsimme Maksuturvan nettikauppamme maksupalveluksi, koska halusimme tarjota asiakkaalle luotettavan ja turvallisen ’yhden luukun’ vaihtoehdon maksamiselle”, toteaa kaupan ylläpitäjä Timo Aukia.

Monipuolisen maksuvaihtoehtojen valikoiman lisäksi Gold-palveluun kuuluvat myös Maksuturvan Tyytyväisyystakuu-palautustyökalut, jotka tehostavat verkkokaupan tuote- ja rahapalautusten hallintaa.

Palautusprosessin hallinta on muodin verkkokaupan keskeinen menestystekijä. Uskomme, että loppuasiakkaalle uusien työkalujen käytön helppous ja verkkokaupalle manuaalisten työvaiheiden väheneminen nopeuttavat palautustuotteiden kiertoa ja laskevat vaihtoihin ja palautuksiin liittyviä kustannuksia. Asiakaskuntaamme kuuluu paljon myös kokonaan uusia verkkokauppaostajia, joiden osalta Tyytyväisyystakuu-palvelu laskee merkittävästi kynnystä tilauksen tekemiseen”, Aukia jatkaa.

Aukia kommentoi myös käyttöönoton sujuneen erinomaisesti. Projektissa yhdistyi valmiiksi paketoidun ja toiminnoiltaan testatun palvelupaketin käyttöönotto sekä asiakaslähtöinen räätälöinti Aukian järjestelmien kanssa yhteensopivaksi.

Voimme suositella lämpimästi”, toteaa Aukia vielä lopuksi Maksuturvan palveluita harkitseville.

Tutustu Aukia.fi-verkkokauppaan »

Lue lisää palautustyökaluista »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä