PihakauppaPihakauppa.fi on vuonna 2009 avattu puutarhatarvikkeiden verkkokauppa. Laaja tuotevalikoima sisältää laadukkaita tuotteita kastelutarvikkeista ja pienkoneista vesirakentamiseen, ja se pyritään pitämään kestävän kehityksen ja ekologisuuden ajatuksen mukaisena. Pihakauppa toimii myös valtuutettuna Biolan Ekomestarina tarjoten asiakkaille jätevedenpuhdistamot, harmaavesisuodattimet ja kompostorit. Pihakauppa on käyttänyt Maksuturvan palveluita perustamisestaan lähtien.

Toimitusjohtaja Simo Kauppila kertoo Maksuturvan käytöstä seuraavaa:

LainausmerkitPihakauppa.fi:tä käynnistettäessä törmäsimme vaihtoehtoja etsiessämme Maksuturvaan. Se, että kaikkien pankkien maksuja hallitaan yhdestä ja samasta paikassa oli ratkaisevaa; säästyy aikaa ja rahaliikenteen seuraaminen on yksinkertaisempaa. Olemme käyttäneet Maksuturvan palveluita tyytyväisinä verkkokaupan perustamisesta asti.

PihakauppaPosti Maksuturvaan* siirtyminen oli helppoa ja sen mukanaan tuomat palvelut asiakkaille liittyen palautuksiin oli ehdottoman tärkeää. Näin asiakkaalle myös palautusten tekeminen tehdään mahdollisimman vaivattomaksi. Kauppiaan kannalta palautusten käsittely on myös nopeaa ja vaivatonta.

Käyttämämme tapahtumakohtainen tilitysmalli (jokainen verkkokaupassa maksettu ostos tilitetään verkkokaupalle erillisenä suorituksena) helpottaa maksujen seurantaa, eikä tilauksia jää huomaamatta vaikka omassa kauppapohjan tilauskannassa niitä ei näkyisikään. Myös esimerkiksi toimitustapojen muutos on helppoa. Kaikki läpi menneet tilaukset/maksusuoritukset näkyvät kauppiaan omassa Extranet-palvelussa.

Viimeisin palveluhankintamme oli siirtyminen Maksuturvan Lasku- ja erämaksupalveluun. Päätös oli oikeastaan melko johdonmukainen, koska nämäkin maksutavat sai nyt hallintaan saman palvelun kautta. Vaivatonta kaikin puolin.

Olemme olleet palveluun tyytyväisiä: Tästä kertoo myös se, että tulevaisuudessakin otamme huomioon onko seuraavassa kauppapohjassamme mahdollisuus integroida mukaan Maksuturvan palvelu. Asia kuin asia, aina on saanut ystävällistä ja nopeaa palvelua.

Voimme lämpimästi suositella Maksuturvan palveluita yli 5 vuoden kokemuksella. Tämän helpompaan ja selkeämpään maksupalveluun emme ole vielä törmänneet.

Tutustu Pihakauppaan osoitteessa www.pihakauppa.fi »


PostiMaksuturva*Posti Maksuturva on Maksuturvan ja Itella Posti Oy:n vuonna 2013 lanseeraama palvelu, joka automatisoi verkkokauppojen maksujen, logistiikan ja tuotepalautusten hallinnan. Ratkaisu perustuu Suomen Maksuturva Oy:n älykkään maksujenvälityksen palvelualustaan, jota hyödyntävät jo sadat verkkokaupat. Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä