Suomen Maksuturva Oy vietti elokuussa syntymäpäiviä viisivuotisen taipaleensa kunniaksi. Merkkipäivän johdosta järjestimme asiakkaillemme kisan, jonka voittaja sai maksupalvelunsa kuukausimaksut ilmaiseksi vuodeksi eteenpäin.

hometrendsVoittajaksi onnetar poimi lukuisten osallistujien joukosta tuoreen verkkokaupan nimeltä Home Trends Oy. Voittajaverkkokauppa tarjoaa kansainvälisiä ja trendikkäitä piensisustustuotteita kaikille sisustuksesta kiinnostuneille. Verkkokauppa avattiin noin vuosi sitten, ja se on käyttänyt Maksuturvan palveluita kesäkuusta lähtien.

Yrityksen toinen perustaja Päivi Aro kertoo valinneensa Suomen Maksuturvan palveluntarjoajakseen suosittelun perusteella. Aro kehuu myös eMaksut-palvelun hinta-laatusuhdetta ja sitä, kuinka yhteydenottoihin on aina vastattu nopeasti. ”Palvelu on toiminut moitteettomasti, ja olemme olleet oikein tyytyväisiä.”

Turvallisen maksupalvelun vaikutuksia verkkokaupan menestykseen Aro pohtii seuraavin sanoin: ”Asiakkaille on tärkeää, että maksu hoituu turvallisesti ja luotettavasti. Viime aikoina mediassa on ollut esillä epäluotettavia verkkokauppoja ja asiakkaat ovat syystä hämillään.”

Maksuturvasta yhdytään tähän kommenttiin ja toivotetaan voittajalle menestystä myös tulevaisuudessa. Haluamme myös kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita ja toiminnastamme palautetta antaneita!

Tutustu Home Trends -verkkokauppaan »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä