PostiMaksuturvan logoVerkkokaupat voivat 4.11.2013 lähtien ottaa käyttöönsä Itellan Posti Maksuturva -palvelun, joka automatisoi verkkokauppojen maksujen, logistiikan ja tuotepalautusten hallinnan. Ratkaisu perustuu Suomen Maksuturva Oy:n vuonna 2008 lanseeraamaan älykkään maksujenvälityksen palvelualustaan, jota hyödyntävät jo sadat verkkokaupat.

Posti Maksuturvan avulla verkkokauppa voi tarjota maksamiseen ja lähetysten käsittelyyn sertifioitua, luotettavaa asiakaspalvelua. Palvelu toimii verkkokaupan asiakkaille miellyttävänä kanavana hoitaa ostosten maksaminen ja tarvittaessa myös tuotteiden palautus mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkokaupalta Posti Maksuturva vähentää manuaalista työtä, ja säästää näin jopa tuhansien eurojen arvosta resursseja.

Kattava logistiikan ja maksuliikenteen kokonaisuus

Verkkokaupat saavat palvelun kautta käyttöönsä
-kaikki maksutavat
-työkalut palautusten hallintaan ja
-monipuoliset tilitys- ja raportointimallit.

Kuluttaja-asiakkaat voivat seurata palvelun kautta toimitusta, ottaa yhteyttä kauppiaaseen, ilmoittaa palauttavansa tuotteita ja tulostaa palautukseen osoitekortin. Ostosten maksaminen ja rahapalautukset hoituvat turvallisesti ja helposti.

Taustalla uusi verkkokauppalaki

Palvelun taustalla on EU-direktiiviin pohjautuva ja kesäkuussa 2014 voimaan astuva verkkokauppalaki, joka edellyttää verkkokauppoja yhtenäistämään toimintatapojaan muun muassa toimitusten ja tuotepalautusten osalta. Posti Maksuturva sisältää direktiivin vaatiman sähköisen tuotepalautusten ilmoituslomakkeen ja hoitaa rahapalautukset automatisoidusti. Raha palautuu ostajalle, kun myyjä vahvistaa tuotepalautuksen saapumisen.

Verkkokaupat saavat Posti Maksuturvan käyttöön osoitteesta www.itella.fi/maksuturva. Palvelun toimintoja pääsee kokeilemaan sivuston demo-sovelluksessa.

Lue myös Itellan tiedote palvelusta »

Lisätietoja tiedotusvälineille:

Itella MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma–pe klo 9–16)

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä