Aiemmin raportoimme Maksuturvan pyöräilytiimin, Henrik Wennerstrandin ja Pekka Ahtosen, osallistumisesta Tour de Helsinki –pyöräilykilpailuun. Nyt luvassa jälkitunnelmia.

Lauantaiyön rankkasateiden jälkeen sunnuntai valkeni onneksi suhteellisen aurinkoisena, ja energinen tiimimme lähti matkaan innokkaasti lähes 2300 muun pyöräilijän joukossa.

”Aluksi oli raskasta, koska piti seurata niin tarkkaavaisesti kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Hetkenkin herpaantuminen olisi johtanut törmäykseen”, analysoi Pekka.

Molemmat aloittivat polkemisen noin 30 – 35 kilometrin tuntivauhdista, mutta matkan varrella kiihdytettiin hurjempaan vauhtiin. Onnettomuuksia ei pahemmin sattunut, joskin Henkka kaatui kerran ja kerran hänen ajopelistään irtosi etupyörä. Kisan järjestäjä oli kuitenkin hetkessä paikalla auttamassa.

Maaliin päästiin tavoitteiden mukaisesti, ja Henkka ehti pysähtyä matkalla jopa pullatauolle. Joukkueen tunnelmat olivat korkealla niin alussa kuin lopussakin, ja kisatunnelmia oli mukava jakaa muiden osallistujien kanssa.

”Kaikki meni hyvin, ja tapahtuma oli järjestetty erinomaisesti. Erityisesti liikennejärjestelyt toimivat”, hehkutti Henkka jälkeenpäin. ”Ensi vuoden tavoite on ehkä sittenkin suoraan Tour de France”, nyökytteli Pekka. Molemmat saapuivat maanantaiaamuna töihin intoa puhkuen ja hymy huulilla.

henkka-tour-de-helsinki

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä