kaupanliittoKaupan liiton 26.9.2013 järjestämä Kauppa 2014 -tapahtuma kokosi yhteen lähes 450 kaupan alan asiantuntijaa ja päättäjää Helsingin Messukeskukseen. Maksuturva ja Itella Posti Oy osallistuivat tapahtumaan yhteisellä puheenvuorolla ja ständillä uuden Posti Maksuturva -palvelun ennakkolanseerauksen merkeissä.

Tapahtumassa analysoitiin kaupan alan trendejä tulevina vuosina, ja päivän teemana olikin osuvasti kansainvälinen kauppa. Rajat ylittävä kauppa ja sen myötä myös kilpailu jatkaa vahvistumistaan – ja erityisesti verkkokaupalla on tässä merkittävä rooli. Sähköinen kaupankäynti ulottaa vaikutuksensa myös perinteisiin kaupan väyliin. Selvää on, että haasteiden lisäksi kansainvälistyminen tuo myös uusia mahdollisuuksia.

Päivän aikana käytiin läpi mielenkiintoisia case-esityksiä niin meiltä kuin maailmalta, esimerkiksi Venäjältä. Seminaariesitysten tauoilla vieraat pääsivät tutustumaan ständeihin, joissa tapahtuman kumppaniyritykset esittelivät kaupan haasteisiin vastaavia innovaatioita. Maksuturvan ja Itella Posti Oy:n yhteisständillä demottiin Itella Posti Oy:n uutta Posti Maksuturva -palvelua. Se on Maksuturvan vuonna 2008 lanseeraamaan palvelualustaan perustuva ratkaisu, jonka kautta verkkokauppa saa käyttöönsä kattavat maksutavat ja kustannustehokkaat, käyttäjäystävälliset palautuksen hallinnan välineet.

Siinä missä esimerkiksi Venäjällä verkkokauppojen haasteeksi on noussut kuluttajien luottamuksen puute, on meillä Suomessa jo ratkaisu tähän ongelmaan. Posti Maksuturvan kaltaisten välineiden avulla suomalaisten verkkokauppojen onkin helpompi tehostaa kilpailukykyään: Kun verkkokaupan toimintatavat ovat myös hienon julkisivun takana loppuunsa hiottuja ja tehokkaita, kokee kuluttaja asiointikokemuksen miellyttäväksi ja palaa ostoksille todennäköisesti uudelleenkin.

 

Tiivistelmää tapahtuman tunnelmista saat Kaupan liiton videolta:

 

Maksuturvan ja Itellan ständiväki:
Konsta Karvinen (vas), Tommi Sunikka, Henrik Wennerstrand ja Jacob Segercrantz
Kauppa2014_Itella_Maksuturva

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä