Maksuturvan uusi, asiakaspalautteen pohjalta kehitetty sertifikaattisivu auttaa sinua viestimään verkkokauppasi turvallisuudesta jo aikaisessa vaiheessa. Sivu on ilmainen kaikille verkkokaupoille, joissa on käytössä Maksuturvan Tyytyväisyystakuu.

Maksuturvan Tyytyväisyystakuu-työkalu tehostaa verkkokaupan palautusten hallintaa. Samalla se ratkaisee yhden etäkaupankäynnin suurimmista haasteista tuodessaan kuluttajille tunteen turvallisuudesta. Tästä syystä takuu palkittiin myös vuoden turvallisuusratkaisuna Retail Awards-kilpailussa.

Mikäli verkkokaupallasi on käytössä Tyytyväisyystakuu, kykenet toimimaan sujuvasti ja luotettavasti aina tilauksen maksamisesta mahdollisiin palautustilanteisiin asti. Tästä kannattaa viestiä myös asiakkaille mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, koska verkkokaupan turvallisuudella on suuri merkitys kuluttajien ostopäätöksiin.

Asiaskasviestintää varten olemme nyt kehittäneet käyttöösi sertifikaattisivun. Sen avulla kerrot asiakkaillesi Tyytyväisyystakuun ominaisuuksista ja käyttämisestä jo asiakkaan saapuessa verkkokaupan sivuille ensimmäistä kertaa.

Tutustu sertifikaattisivun demoon klikkaamalla banneria:

sertikaattibanneri-165x88
Tilaa yksilöllisen sertifikaatti omaan verkkokauppaasi tästä »
(Vain verkkokaupoille, joilla on jo käytössä Tyytyväisyystakuu)

Lue lisää Tyytyväisyystakuusta »

Liitä mukaan muut käyttämäsi luottamusmerkit

luotettavaa-toimintaaSuomen Maksuturva Oy toimii yhteistyössä Bisnoden (ent. Soliditet) ja Verkkoteollisuus Ry:n kanssa. Mikäli käytössäsi on jomman kumman tahon myöntämä luottamusmerkki, myös tämän informaation saa näkyviin sertifikaattisivulle. Näin ollen asiakkaasi löytävät informaation luottamusmerkeistäsi yhdestä paikasta.


aaa-bisnode

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä