Lindorffin ja Maksuturvan logotLehdistötiedote, Lindorff Oy 1.4.2014

Kilpailu asiakkaista ja tarkentuva kuluttajansuoja edellyttävät suomalaisilta verkkokaupoilta edistyksellisiä tapoja asiakkaiden palvelemiseen. Suomen Maksuturva ja Lindorff tuovat yhdessä verkkokauppoihin älykkään laskun ja erämaksun, joka mm. huomioi kuluttajan asiakaspalautukset reaaliajassa.

Suomalaiset suosivat verkkokauppaostoksia tehdessään laskua ja arvostavat mahdollisuutta erämaksuun, jossa ostokset voi maksaa osissa tarvitsematta sitoutua pystyvään luottosuhteeseen tai luottokortteihin. Laskumaksutavalla on myös myönteinen vaikutus asiakkaan ostopäätöksiin: se nopeuttaa päätöksentekoa, kasvattaa ostokorin kokoa ja lisää asiakasuskollisuutta.

Maksutavan helppous ja turvallisuus lisääntyvät entisestään Lindorffin ja Suomen Maksuturvan verkkokaupoille tuottamassa älykkäässä laskussa, jossa asiakkaan tekemät peruutukset ja palautukset voidaan huomioida automatisoidusti.

Turvallisella, alusta loppuun asti luotettavasti toimivalla laskumaksutavalla kotimainen verkkokauppa erottuu ulkomaisista kilpailijoistaan. Joustavan maksutavan tarjoaminen useimmiten myös lisää verkkokaupan myyntiä”, toimitusjohtaja Turkka Kuusisto Lindorffista sanoo.

Älykkäässä laskussa kuluttajan verkkopalvelussa tekemät palautusilmoitukset rekisteröityvät kauppiaalle reaaliajassa, ja kuluttajan saamassa laskussa huomioidaan automaattisesti mahdolliset muutokset. Kauppiaalle automaattinen palautusten hallinta merkitsee tehokkaampaa asiakaspalautusten käsittelyä, kevyempää kirjanpitoa sekä vastaamista verkkokaupan kuluttajansuojaa koskeviin uusiin vaatimuksiin.

Tarjoamalla erinomaisen asiakaskokemuksen ennen ja jälkeen ostamisen kykenee verkkokauppa vahvistamaan asiakasuskollisuutta. Kun verkkokauppojen kujanjuoksu kivijalkaliikkeiden kanssa on päässyt vauhtiin, on syytä tiedostaa että asiakasuskollisuuden rakentaminen verkossa vaatii omat erityiset työkalunsa”, sanoo toimitusjohtaja Mikael Smeds Suomen Maksuturvasta.

Lindorff tuottaa luottopäätös- ja laskutusprosessit kauppiaalle vaivattomasti, osana Suomen Maksuturvan tarjoamaa maksutapojen yhtenäistä hallintaa. Uusi maksutapa sisältyy myös Itella Posti Oy:n tarjoamaan Posti Maksuturva -maksujenvälityspalveluun.

Lue lisää lasku- ja erämaksupalvelusta »


Lisätietoja:

Turkka Kuusisto, toimitusjohtaja, Lindorff Oy
puh. 050 351 8224
turkka.kuusisto@lindorff.com

Mikael Smeds, toimitusjohtaja, Suomen Maksuturva Oy
Puh. 09 4241 7060
mikael.smeds@maksuturva.fi

Lindorff Oy on johtava luottosuhteisiin keskittyvien palvelujen tarjoaja Suomessa. Lindorffin verkkokaupoille ja kivijalkamyymälöihin tarjoama lasku- ja erämaksupalvelu yhdistää luottopäätöksen, laskutuksen ja luottosopimuksen hallinnan kauppiaan ja kuluttajan kannalta vaivattomaksi maksutavaksi. Lindorff tuottaa maksutapaa verkkokauppojen omien brändien alla. www.lindorff.fi

Suomen Maksuturva Oy tarjoaa älykkään maksujenvälityksen palveluita verkkokaupoille. Maksuturva vastaa myös Itella Posti Oy:n Suomessa tarjoamien Posti Maksuturva -palveluiden ylläpidosta. Yhtiön asiakkaisiin lukeutuu mm. Reima, Nanso Group, Interflora, Metsä Group, Fortum ja Holiday Club sekä suuria eurooppalaisia verkkokauppoja. Yhtiön toiminta on Finanssivalvonnan säätelemää.

Katso lasku- ja erämaksupalvelun esittelyvideo:

Topics: lehdistötiedote

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä