Kovan työnteon ohella Maksuturvan henkilökunnasta löytyy monenmoisten liikuntalajien harrastajia: joukossamme on erityisesti innokkaita lenkkeilijöitä, purjehtijoita, salilla punnertajia ja pyöräilijöitä. Nyt pyöräilytiimin harjoittelukesä on huipentumassa Tour de Helsinki -tapahtumaan, jossa Henrik Wennerstrand ja Pekka Ahtonen ampaisevat matkaan 2.9.2012 kello 11.

Molemmilla joukkueen jäsenillä on ennestään kokemusta urheilukilpailuista: Pekka on kunnostautunut etenkin maratoneilla ja Henkka osallistui pyöräilykisoihin ensimmäisen kerran jo vuonna -99.

”Lähinnä olen kuitenkin kilpaillut maastopyöräilyssä, nämä ovat ensimmäiset maantiepyöräilykisani”, toteaa Henkka varovasti.

Nyt kaksikon tavoitteena onkin polkaista 140 kilometrin matka maaliin asti samalla kisatunnelmasta nauttien ja itsensä voittaen. Rapa saa roiskua, kunhan pahemmilta onnettomuuksilta vältytään. Mikäli kisat sujuvat hyvin, ensi vuonna maalilinjaa voidaan tavoitella jo voitosta haaveillen.

Tule mukaan kannustamaan Maksuturvan tiimiä! Jälkitunnelmista raportoimme kisojen päätyttyä.

Tapahtuman kotisivut ja reitti:
www.tourdehelsinki.fi

maksuturva-tour-de-helsinki

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä