Microsoft® BizSpark® on globaali ohjelma, jonka tarkoituksena on kehittää ohjelmistoyritysten toimintaa. BizSpark käynnistyi vuonna 2008, ja sen jälkeen yli 45 000 yritystä ympäri maailman on liittynyt mukaan.

MicrosoftBizSparkOhjelmaan liittymällä yritys pääsee yhteistyöhön alan avaintoimijoiden kanssa ja saa käyttöönsä monipuoliset kehitystyökalut. Lisäksi Microsoft tukee jäsenyritysten kehitystyötä koordinoimalla ja ohjeistamalla.

- Olen erittäin innoissani tuoreesta BizSpark-jäsenyydestä, koska sen avulla pystymme tiivistämään yhteistyötä Microsoftin kanssa. Tällaisten suurten toimijoiden tuki parantaa entisestään mahdollisuuksiamme muokata Maksuturvan palveluita vastaamaan jatkuvasti kehittyvän ympäristön tarpeisiin, toteaa Suomen Maksuturva Oy:n projektipäällikkö Pekka Ahtonen.

Maksuturva aikookin hyödyntää BizSparkin työkaluja mm. Windows Phone 8 – alustalle tapahtuvassa ohjelmistokehityksessä. Ohjelman ansiosta Maksuturvan palvelut paranevat entisestään ja uudetkin ratkaisut häämöttävät aivan nurkan takana. Vuosi 2013 alkaa siis kehityksen merkeissä, kannattaa pysyä kuulolla!

Lue lisää Microsoft® BizSpark®-ohjelmasta »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä