Kaupan Liitto ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry järjestävät kolmiosaisen B2B-verkkokauppakoulutuksen peräkkäisinä maanantai-päivinä Helsingin Etelärannassa. Maksuturva on koulutuksessa mukana sähköisen maksamisen osuudellaan.

B2B-verkkokaupan osuus on kasvanut merkittävästi ja muodostaa tällä hetkellä jo kolme neljäsosaa kaikesta verkkokaupasta. Kehitys on kuitenkin jäänyt jälkeen yleisestä verkkokaupan kehityksestä, ja koulutuksen tarkoituksena onkin auttaa yrityskauppaa käyviä verkkokauppiaita kehittämään palvelujaan. Koulutuksen lopulla kaikki moduulit suorittaneiden osanottajien on mahdollista pätevöityä sertifioiduksi B2B-verkkokauppiaaksi.

Ensimmäinen koulutuspäivä järjestettiin 13.4. jolloin Maksuturvan Konsta Karvinen kertoi osallistujille sähköisestä maksamisesta verkkokaupassa yhdessä Enterpayn Krister Määtän kanssa. Muita aiheita ensimmäisenä päivänä olivat B2B-verkkokaupan haasteet ja mahdollisuudet, B2B-kaupan trendit sekä verkkokaupan taloushallinto.Konsta_koulutus

Toinen koulutuspäivä pidettiin 20.4. jolloin aiheena oli verkkokaupan kokonaisarkkitehtuuri ja jatkuva kehittäminen sisältäen mm. verkkokaupan monikanavaisuuden sekä rakentamisprojektin, operoinnin ja tiedonhallinnan. Koulutuksen kolmantena päivänä 27.4. perehdytään logistiikkaan, verkkokaupan sääntelyyn ja verotukseen sekä markkinointiin ja tulevaisuudennäkymiin. Toukokuun 5. päivä Finlandia-talolla pidetään Kaupan digipäivä, jossa kurssin osallistujat pääsevät kuulemaan käytäntöjä menestyneistä asiakas-caseista.

Kouluttajina kurssipäivinä toimivat Maksuturvan lisäksi muun muassa ProCountor, CGI, Posti, MTV ja Ambientia. Voit tutustua tähän ajankohtaiseen koulutukseen tarkemmin täällä.

 

Yrityslasku

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä