Maksuturva osallistuu ICTexpo Helsinki 2012 –tapahtumaan, joka täyttää Helsingin Messukeskuksen 18.-19. huhtikuuta. Tarjolla on monipuolinen katsaus alan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen sekä kattava tarjonta alan toimijoiden tuotteita ja palveluita. Tule tapaamaan meitä osastollemme sekä kuulemaan lisää verkkokaupan eri maksutavoista ja sähköisen maksamisen kehitystrendeistä.

easyFairs_ICTexpo2012Suomen Maksuturva on tilaisuudessa mukana näytteilleasettajanaosastolla 5G33 sekä pitää asiantuntijapuheenvuoron Marketing Areena –seminaarilavalla.
Osastollamme esittelemme monipuolisia maksuratkaisujamme ja keskustelemme mielellämme yrityksesi tarpeista.

Suomen Maksuturvan toimitusjohtaja Mikael Smeds puhuu myös Marketing Areena – seminaarilavalla keskiviikkona 18.4. klo 15.30–16.00 sekä torstaina 19.4. klo 15.00–15.30. Smeds toimii kouluttajana myös Kaupan liiton verkkokauppakoulutuksissa. Alla lyhyt kuvaus Smedsin puheenvuorosta:

Puhe: Verkkokaupan eri maksutavat ja sähköisen maksamisen kehitystrendi

Verkon rooli on siirtynyt tiedonhausta ostamiseen ja kaupankäyntiin. Ostaminen on mahdollistettava juuri silloin kun ostopäätös on lämmin. Sähköisen maksamisen merkitys on verkkokaupan menestykselle tärkeä tekijä. Eri maksutapojen läpikäynnin lisäksi puheessa käsitellään maksamisen kulttuurin muutoksia ja lukuisten maksuvälinekumppanien hallinnan haasteita.

Tule kuulemaan Smedsin puheenvuoroa sekä tapaamaan meitä osastollamme. Henkilökuntamme esittelee mielellään osastollamme Maksuturvan laajaa palveluvalikoimaa ja monipuolisia ratkaisuja.

Nähdään messukeskuksessa!

Rekisteröidy mukaan tapahtumaan ja lunasta ilmainen pääsylippusi tästä »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä