tyokalutKehitämme palveluitamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden pohjalta. Nyt seuraavat muutokset on lisätty palveluumme:

1.Kaikki palautukset ostajien korteille, myös kauppiaalle tilitettyjen maksujen osalta, tulee tehdä tai aloittaa jatkossa aina KauppiasExtranet–palvelun kautta.
Prosessiin pitää siirtyä viimeistään 1.1.2014 mennessä, mutta ominaisuus on käytettävissä 2.12.2013 alkaen. Ominaisuus tulee käyttöön automaattisesti, eikä siis vaadi verkkokauppiaalta mitään teknisiä toimenpiteitä.

2.SveaWebPay Laskulla ja Osamaksulla voi tilata jatkossa myös vaihtoehtoiseen osoitteeseen.
Mikäli toimitus-, laskutus- ja väestörekisteriosoite eivät vastaa toisiaan (esimerkiksi jos tilaus toimitetaan työpaikalle tai kesämökille), voi ostaja jatkossa tehdä tilauksen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillaan (TUPAS). Myös tämä ominaisuus tulee käyttöön automaattisesti, eikä siis vaadi verkkokauppiaalta mitään teknisiä toimenpiteitä. Ominaisuus on käytettävissä 2.12.2013 alkaen.

3.SveaWebPay Laskuun ja Osamaksuun on liitettävissä ominaisuus, jossa lasku toimitetaan vasta Maksuturvan tarkistusajan päätyttyä.
Oletuksena lasku lähetetään jo silloin, kun ostaja on vastaanottanut tilauksen. Ominaisuuden käyttöönotto on suositeltavaa erityisesti niissä verkkokaupoissa, joissa tarkistusaika on määritelty kattamaan koko kuluttajasuojalain mukaisen ajan (14 vrk). Tämä helpottaa palautuskäsittelyä, koska ostajalle toimitetaan ainoastaan yksi lasku, jossa on huomioitu tarkistusaikana tehdyt palautukset tai muut muutokset. Voit ottaa ominaisuuden käyttöön heti olemalla yhteydessä Maksuturvan asiakaspalveluun.

Mikäli sinulla on kysyttävää näihin ominaisuuksiin liittyen, ota yhteyttä!

Yritysten asiakaspalvelu
avoinna arkisin 9.00 - 17.00
(09) 4241 7050
tuki@maksuturva.fi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä