Pyysimme palautetta kolmelta Maksuturvan asiakkaalta. Turvallisuus ja luotettavuus nousivat kaikkien mieleen ensisijaisina valttikortteina, ja palvelun monia muitakin piirteitä kiiteltiin.

asiakkaat-kertovat-maksuturva
Turvallisuus tärkeänä tekijänä

Cailap Oy myy ja suunnittelee asusteita kynsienhoitotarvikkeista aina hiuskoristeisiin asti. Sen lisäksi, että yrityksen tuotteita myydään laajasti mm. päivittäistavarakaupoissa, Cailap harjoittaa liiketoimintaansa myös verkkokaupan muodossa. Sivustolta voi tilata haluamansa tuotteet suoraan kotiovelle.

Cailapin toimitusjohtaja Lauri Laurmaa kertoo valinneensa Maksuturvan Gold -palvelupaketin sen turvallisuuden ja vaivattomuuden ansiosta. Palvelupaketin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja se tarjoaa mahdollisuuden hoitaa verkko-ostokset kaikilla halutuilla maksutavoilla. Verkkokauppojen toiminta kehittyy jatkuvasti, jolloin luotettavan maksupalvelujen välittäjän käyttäminen vapauttaa resursseja muuhun käyttöön.

Tyytyväinen yritys, tyytyväiset asiakkaat

Verkkokaupankäynnin mahdollisuuksiin panostaa myös kansainvälisesti vahvan aseman venetarviketoimittajana saavuttanut Maritim. Yrityksen verkkopalvelu MaritimShops on noussut laajan jälleenmyyjäverkoston ja Helsingissä sijaitsevan myymälän rinnalle tärkeäksi myyntikanavaksi.

Maritimin verkkokaupan ylläpitäjä Tiina Koivu on innoissaan Maksuturvan kanssa solmitusta Gold- palvelusopimuksesta, koska se tekee verkkomaksamisesta riskitöntä. Tyytyväisyystakuun ansiosta myös asiakastyytyväisyyden voi odottaa kasvavan: palvelun kautta tilausta ja toimitusta koskevat kysymykset sekä mahdolliset vaihdot ja tuotepalautukset hoituvat kätevästi.

Koivu lähettääkin iloiset terveisensä Maksuturvan palveluita harkitseville: ”Loistava valinta – Maksuturvan kanssa kaikki asiat hoituvat mallikkaasti. Asiakaspalvelukin on ystävällistä ja nopeaa, suorastaan erinomaista. Olisivatpa kaikki yritykset samanlaisia”.

Tarpeeseen räätälöity ratkaisu

Peruspakettien lisäksi Maksuturva Oy tarjoaa myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

Suuri matkailupalvelujen tuottaja Holiday Club soveltaa Maksuturvan Tailored -palvelua tarjotakseen asiakkailleen mahdollisuuden maksaa lomansa verkossa. Holiday Clubin business controller Pekka Sivén kehuu palvelun käyttöönottoprojektin sujuvuutta. Hänen mukaansa yhteistyö sujui saumattomasti ja taloushallinto tehostui erityisesti viitemaksumahdollisuuden ansiosta.

Kokonaisuudessaan palvelupaketti on koettu toimivaksi, ja Sivén uskookin Maksuturvan palveluvaihtoehdoista löytyvän sopivat ominaisuudet jokaisen tarpeisiin. Myös mahdollisuus Holiday Clubin ja Maksuturvan välisen yhteistyön laajentamiseen siintää tulevaisuudessa.

Cailap, Maritim ja Holiday Club


Lisätietoja Maksuturvan verkkomaksuratkaisuista:

Suomen Maksuturva Oy, myyntipäällikkö Jacob Segercrantz
Tel: +358 9 4241 7052
etunimi.sukunimi@maksuturva.fi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä