Maksuturvan-kayttoohjeetUudet Maksuturva- ja eMaksut-palveluiden integrointiohjeet ja rajapintakuvaukset on koottu yhden sivuston alle, jolloin niiden hyödyntäminen on aiempaa helpompaa mm. sivustolta löytyvän hakutoiminnallisuuden ansiosta. Ohjeistuksen saa edelleen halutessaan ladattua myös pdf-muodossa. Sivustoa luodessamme olemme panostaneet erityisesti palveluihin ja niiden käyttämiseen liittyviin kuvauksiin. Samalla olemme lisänneet aiempaa enemmän ohjeistusta testaamiseen liittyen sekä oman osion palvelurajapintojen esimerkkisanomille.

”Uudessa Maksuturvan integrointiohjeistuksessa on panostettu käytettävyyteen ja yhdenmukaisuuteen. Toiminnallisuudet on kuvattu entistä kattavammin ja seikkaperäisemmin. Parannamme ohjeistusta jatkuvasti ja toivonkin, että saamme kehittävää palautetta käyttäjiltä.”, kertoo ICT kehitysjohtajamme Konsta Karvinen.

Tutustu uusiin ohjeisiin täällä »

[contact-form-7 id="7554" title="Palautetta integrointiohjeista"]

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä