Magnus_EnckellMaksuturvan rivit kasvoivat syyskuussa, kun Magnus Enckell aloitti kumppanuus- ja asiakkuusjohtajana. Uuden position kautta Maksuturva vahvistaa entisestään asiakkuuksien ja kumppanuuksien hallintaa sekä toimintansa kehittämistä markkinoiden vaatimusten mukaisesti. Tässä Magnuksen ajatuksia Maksuturvasta ja omasta toimenkuvastaan.

Mikä sai minut tulemaan Maksuturvalle
Maksuturvan toimiala, tulevaisuuden näkymät ja haettavana ollut uusi tehtävä herättivät kiinnostukseni. Olen työskennellyt myynnin, myynnin johtamisen ja kehittämisen parissa reilut 15 vuotta eri toimialoilla, ja kehittänyt näin vahvan pohjan tehtävässä menestymiseen. Kaupan ala yleisesti ottaen ja erityisesti verkkokauppa ja maksujenvälitys elävät tällä hetkellä voimakasta kehitysvaihetta. On innostavaa olla mukana rakentamassa jotain uutta, josta kukaan ei vielä voi varmuudella sanoa minkälaiseksi se lopulta muotoutuu.

Mitä tehtäväkenttääni kuuluu Maksuturvalla
Vastaan Suomen Maksuturvan avainkumppanuuksista ja -asiakkuuksista. Käytännössä tämä tarkoittaa kumppaneiden ja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden kuuntelemista, analysoimista ja yhteistyön määrätietoista eteenpäin viemistä. Vastaan myös asiakaspalveluyksiköstämme ja sen toiminnan kehittämisestä. Olen innoissani tästä tehtävästä, koska Maksuturvalla on mielestäni ylivertainen palvelukokonaisuus, jota on ilo tarjota ja kehittää yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Odotuksia ja tavoitteita Maksuturvalla työskentelyyn
Maksuturvan tiimissä on todella hyvä henki, joten odotuksena on tietenkin olla mukana rakentamassa tätä työyhteisöä omalla panoksellani. Uskon Maksuturvan mahdollisuuksiin kasvaa toimialaansa nopeammin, joten tavoitteet ovat tietenkin korkealla yhteistyön kehittämisen suhteen. Laadukas asiakaspalvelu on olennainen osa tarjoamaamme kokonaisuutta, joten myös siitä huolehtiminen ja sen kehittäminen toimintona on olennainen osa suunnitelmiani.

Magnus Enckell, asiakkuus- ja kumppanuusjohtaja

Ikä: 45
Koulutus: kauppatieteiden tohtori
Aiempi työkokemus: toiminut yli 15 vuotta liiketoiminnan ja myynnin johtamisen kehittämisen parissa mm liiketoimintayksikön johtajana Psycon Oy:ssä, Competence Development Managerina Comptel Oyj:ssä, sekä CIOna ja Knowledge Managerina Mercuri International Oy:ssä
Perhe: vaimo ja 4 lasta
Lisätietoja: http://fi.linkedin.com/in/menckell/ »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä