Kaupan Liiton ja sen jäsenliittojen järjestämä Kauppa 2016 -tapahtuma pidettiin Messukeskuksessa 6.10.2015. Tapahtumassa keskusteltiin muun muassa digitalisaatiosta ja monikanavaisesta kaupasta sekä kaupan ja median suhteista.

 

Omnichannel Päivö Eerola Maksuturva Group Oy:stä ja Kaupan Liiton kaupallinen johtaja Kristina Metso
Maksuturvassa monikanavaisuudesta ja kansainvälistymisestä vastaava Päivö Eerola piti tapahtumassa esityksen monikanavaisesta maksamisesta.

 
Maksuturvassa hiljattain aloittanut Päivö on Nets Finland Oy:n entinen toimitusjohtaja ja toiminut myös Nets Merchant Solutions liiketoimintayksikön Pohjoismaiden myyntijohtajana. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus maksamisen ratkaisuista Suomessa ja Pohjoismaissa.

"Tulevaisuuden maksujärjestelmä on monikanavainen"

Kauppa 2016 -tapahtumassa pitämässään puheenvuorossa Päivö nosti esiin mm. monikanavaisuuden mahdollistamisen perusedellytykset, joita ovat kuluttajien mahdollisuus käyttää kanavia sujuvasti ristiin ja tokenisaatio-avainteknologia, joka suojaa kuluttajien yksityiset tiedot. Maksamisen kansalliset rajat tulevat murtumaan uusien eurooppalaisten säännösten myötä ja tämän lisäksi mobiiliteknologia tulee olemaan keskeisessä roolissa maksamisen kehityksessä lähitulevaisuudessa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asiakascaseina tapahtumassa olivat Maksuturvan asiakkaista Keskisen Kello ja Stark Suomi.

 
Keskisen Kello on Suomen suurin kello- ja korualan verkkokauppa ja Stark Suomi on toteuttanut onnistuneesti monikanavaista kauppaa 35 myymälän ja verkkokaupan muodossa.
Stark_case

Keskisen Kello kertoi omasta menestystarinastaan, jossa asiakaspalveluun panostamisella on ollut ratkaiseva merkitys kasvun edellytyksenä.

Stark Suomi puhui kolmesta vahvasta asiakaslupauksestaan, jotka takaavat saumattoman ja miellyttävän asiakaskokemuksen kanavasta riippumatta. Monikanavaisuus on luonut mahdollisuuden sitoutua näihin lupauksiin.
 
 
 
 

Lue lisää Kauppa 2016-tapahtumasta

 
 
 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä