Yrityksemme myyntihenkilöstö on varmasti tullut monelle tutuksi jo maksupalveluiden hankintavaiheessa. Dynaamiseen työntekijäkaartiimme kuuluu myyjien lisäksi kuitenkin myös valiojoukko muiden alojen osaajia, ja alkukesän aikana Maksuturvan riveihin on liittynyt myös kolme uutta työntekijää. Haluamme nyt esitellä nämä uudet kasvot teille:

maksuturvan-tyontekijoita


Pekka Ahtonen, Meija Pöntinen ja Eetu Komsi

Eetu Komsi
Eetu on Maksuturvan ICT-puolen uusin lisäys. Hän toimii nimikkeellä web-sovelluskehittäjä, ja hallinnoi esimerkiksi käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelua. Työnsä ohella Eetu opiskelee tietojenkäsittelytiedettä ja visuaalista journalismia. Tämän ja aiemman kaupallisen työkokemuksensa ansiosta Eetun tehtävänkuva on töiden osalta laajentunut heti myös visuaalisten materiaalien toteutukseen, esimerkkinä näistä yrityksen toiminnasta kertovien demovideoiden rakentaminen.

Pekka Ahtonen
Pekka rekrytoitiin Maksuturvaan projektipäälliköksi. Hänen tehtäviinsä kuuluu asiakasprojektien, erityisesti räätälöityjen palveluratkaisujen, koordinointi. Tämän lisäksi Pekka on mukana sisäisissä liiketoiminnan kehitysprojekteissa. Hänestä tekevät ammattilaisen diplomi-insinöörin koulutustausta ja kymmenen vuoden monipuolinen kokemus IT-projekteista.

Meija Pöntinen
ICT-puolen ja projektinhallinnan tehtäväkenttien laajentamisen ohella Maksuturvassa käynnistyvät uudet tuulet myös yritysviestinnän osalta. Viestinnän suunnittelijan tehtäviin palkattiin Meija, jonka harteille laskeutuvat kesän aikana yrityksen viestinnälliset tehtävät. Muutoksia on siis odotettavissa esimerkiksi niin kotisivujen sisällössä kuin uudistuneena uutiskirjeenäkin. Meija on valmistumassa kauppatieteiden maisteriksi, ja hänen työkokemustaustansa liittyy vahvasti markkinoinnin ja viestinnän tehtäviin.

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä