Smilehousen, Suomen Maksuturvan ja Kaupan liiton aamupäivätilaisuus: Tilausten, maksujen ja toimitusten hallinta monikanavaisessa kaupassa.

aamiaistilaisuus-2012-2
Aika: Keskiviikkona 19.9.2012 klo 9.00–12.00 (aamukahvi tarjolla klo 8.30 alkaen)
Paikka: Kaupan liitto:Helsinki, Eteläranta 10, neuvottelukeskus

Tilaisuudessa käsitellään case-esimerkkien avulla tilausten, maksujen ja toimitusten hallintaa monikanavaisessa kaupassa.

Tilaisuuden ohjelma

  • 8.30 Ilmoittautuminen ja aamupala
  • 9.00 Kaupan liiton avaussanat (Kristina Metso, Kaupan liitto)
  • 9.10 Verkkokaupan tilausten ja toimitusten pilkkominen monikanavaisessa kaupassa (Jaakko Hallavo, Smilehouse)
  • 9.50 Verkkokaupan maksujen ja palautusten kustannustehokas hallinta (Mikael Smeds, Maksuturva)
  • 10.30 Case Metsä Group (Hannes Wickholm, Metsä Group)
  • 11.00 Yhteenveto ja avointa keskustelua

Buffet suolaisine ja makeine syötävineen ja hedelmineen tarjolla koko tilaisuuden ajan neuvottelukeskuksen aulatiloissa. Jokaisen esityksen jälkeen pidetään lyhyt tauko.

Hinta: Kaupan liiton jäsenille sekä Smilehousen ja Suomen Maksuturvan asiakkaille 50 € + alv 23 %, muille 100 €+ alv 23 %.

Lyhyesti tilaisuuden järjestäjistäaamiaistilaisuus-2012


Kaupan liitto
Kaupan alan valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää suomalaista kauppaa. Liitto kehittää kaupan yritysten toimintaedellytyksiä ja yhteistyötoimintaa, neuvottelee alan työehtosopimukset, ratkaisee työriitoja ja palvelee jäseniä työsuhdeasioissa. Tilaisuuden puhuja Kristina Metso toimii Kaupan liiton markkinointipäällikkönä. Lue lisää www.kauppa.fi

Metsä Group
Metsäteollisuuskonserni, joka keskittyy viiteen ydintoimintoon: pehmo- ja ruoanlaittopaperit, kartonki, sellu, puutuotteet sekä puunhankinta ja metsäpalvelut. Metsäliitto Osuuskunta tarjoaa omistajajäsenilleen verkkokaupan Metsäverkko-portaalissaan, jossa metsänomistajat voivat ostaa metsätalouteen ja vapaa-aikaan liittyviä tuotteita ja palveluita. Portaalin maksutapoina käyvät tavanomaisten maksutapojen lisäksi bonuspisteet. Smilehouse toteutti Metsä Groupin verkkokauppa-alustan ja Maksuturva maksujenvälityspalvelun. Hannes Wickholm on konsernin jäsenpalvelupäällikkö. Lue lisää www.metsagroup.com

Smilehouse
Asiantuntija- ja teknologiayritys, joka tarjoaa kokonaisratkaisuja verkkokauppaan, tuotetiedon hallintaan (PIM) ja monikanavaiseen kaupankäyntiin. Jaakko Hallavo toimii yrityksen johtavana konsulttina. Lue lisää www.smilehouse.fi

Suomen Maksuturva Oy
Olemme sähköisten kaupankäyntiratkaisujen asiantuntijatalo ja Payment Service Provider (PSP).

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä