Kaupan liiton yhdessä kumppaneidensa kanssa järjestämässä aamiaisseminaarissa käsitellään suomalaisten verkkokauppojen kansainvälistymistä erityisesti Pohjoismaihin laajenemisen näkökulmasta.

myy_pohjoismaihin_verkossa

 

 

 

 

 

 

Aika: Torstaina 28.11.2013 klo 9.00-12.00
Paikka: Eteläranta 10, Helsinki, 2. krs. Auditorio

kaupanliittoAamun aikana kokeneet verkkokaupan asiantuntijat kertovat Pohjoismaihin suuntautumisen vaatimuksista sekä siitä, mitä asioita tässä prosessissa kannattaa huomioida esimerkiksi markkinoinnin, maksamisen ja logistiikan osalta. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi kuullaan Case-esityksiä, joissa menestyvät verkkokaupat kertovat omia kokemuksiaan.

Ohjelma

8.30 Aamiainen ja ilmoittautuminen
9.00 Kaupan liiton avaussanat, Kristina Metso
9.15 Mitä Pohjoismaihin laajentuminen käytännössä tarkoittaa?

Stefan Saxberg, Viskan Oy Ab ja Fredrik Ottosson, Viskan Distanshandel System AB
-Verkkokaupan kehitysnäkymät kansainvälisessä kilpailussa
-Mitä odottaa Suomen rajat ylittävältä myynniltä?
-E-commerce Trends in Sweden 2013

9.40 Kansainvälistyvän yrityksen markkinointiaktiviteetit Pohjoismaissa

Tuomas Salla, Mixtra Oy
-Miten huomioida Pohjoismaiden väliset kulttuurierot markkinoinnissa?
-Miten tehdä tehokasta ja taktista markkinointia uudella markkinalla?

10.05 CASE Keskisen Kello

Jari Keskinen
-Verkkokaupan menestystarina erikoiskaupan alalla - mitä seuraavaksi?

10.25 Tauko
10.35 Maksaminen ja logistiikan käytännöt rajan ylittävässä kaupassa

Jacob Segercrantz, Suomen Maksuturva Oy ja Tommi Sunikka, Itella Posti Oy
-Maksukäyttäytyminen Pohjoismaissa
-Toimitukset ja palautukset uutta EU-direktiiviä noudattaen
-Mobiilimaksamisen kehitysnäkymät

11.10 CASE Reima

Sanna Kittelä
-Kokemuksia verkkokaupan jalkauttamisesta Pohjoismaihin

11.30 Tilaisuuden yhteenveto ja avointa keskustelua
12.00 Tilaisuus päättyy

Kahvitarjoilu suolaisine ja makeine syötävineen ja hedelmineen on tarjolla koko tilaisuuden ajan neuvottelukeskuksen aulatiloissa.

Hinta: Kaupan liiton jäsenille sekä järjestäjätahojen (Viskan Oy Ab, Mixtra Oy, Suomen Maksuturva Oy) asiakkaille 50 € + alv 24 %, muille sidosryhmille 100 €+ alv 24 %.

Ilmoittautuminen Kaupan liiton sivuilla »

 

Puhujat

aamiaisseminaari_puhujat[expand title="Viskan Oy Ab"]
Viskan toimii kokonaisratkaisutoimittajana verkkokauppa- projekteissa niin kotimaassa kuin kansainvälisillä markkinoilla. Verkkokauppa, tilaukset, asiakaspalvelu, kanta-asiakas ohjelma, postimyynti, ja tehokas logistiikka kuuluvat Viskanin asiantuntemuksen piiriin. Asiakkaanna Viskanilla on mm. Keskisen Kello, Hemtex, Brandos, MQ, 8848 Altitude, Lundhags, Iduna konserni ja Västerålens Naturprodukter.

Fredrik Ottosson aloitti uransa Halénsilla vuonna 1997 postimyynnin parissa. Tämän jälkeen hän on kerryttänyt jopa 15 vuotta kokemusta verkkokaupan alalta ja työskennellyt nimekkäiden asiakkaiden kanssa. Ottosson työskentelee Viskan Distanshandel System Ab:n palveluksessa Ruotsissa, ja on näin ollen kokenut asiantuntija erityisesti Pohjoismaisten verkkokauppamarkkinoiden osalta.

www.viskan.fi
[/expand]
[expand title="Itella Posti Oy"]
Itella Posti Oy huolehtii postipalveluista kaikkialla Suomessa vastaten kirjeiden, lehtien ja suoramarkkinointilähetysten jakeluista, paketti- ja pikakuljetuspalveluista, Netpostista sekä Postin myymälöistä ja myyntipisteistä. Itella Posti Oy kuuluu Itella Viestinvälitys -liiketoimintaryhmään, jonka liikevaihto vuonna 2012 oli 1 168 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä 17 800. Itella Viestinvälitys on osa Itella-konsernia.

Tommi Sunikalla on yli 10 vuoden kokemus verkkokaupan logistiikasta. Sunikka on vastannut Itellassa B2Cpakettiliiketoiminnasta vuosina 2007-2013, ja uuden SmartPOST pakettiautomaattiliiketoiminnan lanseerauksesta Suomessa 2011-2013. Tällä hetkellä hän vastaa Itella Postin pakettipalveluiden ja Posti Maksuturva -palvelun kehityksestä.

www.itella.fi
[/expand]
[expand title="Mixtra Oy"]
Mixtra Oy on itsenäinen ja kansainvälinen markkinointi- ja mediatoimisto ja asiakkaamme ovat pääosin Pohjoismaista ja Euroopasta. Mixtra auttaa asiakkaitaan lanseerauksessa Suomen markkinoilla ja sen jälkeen verkkokaupan optimoinnissa ja liikenteen generoinnissa ja muissa lanseerauksen jälkeen tarvittavissa markkinointitoimenpiteissä. Yhtiö tekee asiakkaidensa kanssa tiivistä, monipuolista ja pitkäaikaista yhteistyötä.

Tuomas Salla on sähköisen markkinoinnin ja myynnin ammattilainen. Hän on aikaisemmin toiminut online markkinoinnissa mm. Sanomilla, Apsiksella ja Sopranolla. Tällä hetkellä mielenkiintoisimpina haasteina hän näkee suomalaisten verkkokauppojen kansainvälistymisen ja online-markkinoinnin implementoinnin tuloksellista toimintaa varten.

www.mixtra.fi
[/expand]
[expand title="Suomen Maksuturva Oy"]
Suomen Maksuturva Oy tarjoaa älykkään maksujenvälityksen palveluita verkkokaupoille. Maksuturvan asiakkaiden joukkoon lukeutuvat alansa johtavat toimijat kuten Reima, Marimekko, Nanso Group, Metsä Group, Fortum ja Holiday Club. Yhtiön toiminta on Finanssivalvonnan säätelemää.

Jacob Segercrantz toimii Suomen Maksuturvan johtavana konsulttina ja hän on erikoistunut Pohjoismaisten yritysten liiketoimintavaatimuksiin sähköisen kaupan alueella. Hän toimii myös Verkkoteollisuuden hallituksen jäsenenä.

www.maksuturva.fi
[/expand]
[expand title="Keskisen Kello Oy"]
Keskisen Kello Oy:n verkkokauppa toimii kello- ja korualalla. Sen laajassa valikoimassa on jo yli 2500 tuotetta, joista rannekellot kattavat pääosan. Casen tulee esittelemään yrityksen omistaja, Jari Keskinen.

www.keskisenkello.fi
[/expand]
[expand title="Reima Oy"]
Reima Oy:n verkkokauppa Reimashop myy korkealaatuisia, Suomessa suunniteltuja lastenvaatteita ja kenkiä. Yrityksen verkkokauppa toimii lokalisoidusti eri Pohjoismaissa. Casen esittelijänä on Sanna Kittelä, joka toimii Reiman Online Development Managerina.

www.reima.fi
[/expand]

 

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä