Tapahtuma on täynnä, ilmoitamme jonotuslistalle mahdollisista vapautuvista paikoista.

Kaupan ala on nyt saman haasteen edessä kuin pankkipalvelut 90-luvulla: Asiakkaat vaativat joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja mahdollisuutta suorittaa ostosprosessi itsepalveluna hankintoja tehdessään. Kaupan ala elää nyt rakennemuutoksen aikaa, jossa yritykset joutuvat sopeuttamaan liiketoimintansa uudistuvan teknologian, lainsäädännön ja muuttuneen ostokäyttäytymisen vaatimuksiin.

Lounastilaisuus-kutsu
Ilmoittaudu nyt mukaan korkealuokkaiseen lounastilaisuuteen kuulemaan näistä ajankohtaisista verkkokauppojen toimintaan vaikuttavista aiheista!

Lounastilaisuus_puhujat

Aika: Torstai 15.5.2014 klo 10:30 – 13:30
Paikka: Radisson Blu Royal (Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki)

Ohjelma

10:30 Ilmoittautuminen alkaa

11:00 Tilaisuuden avaus (Tilaisuudessa on pöytiintarjoilu)

11:15 Digitaalisuus syö kaiken. Miten se vaikuttaa verkkokaupankäyntiin?

Kristian Luoma, OP-Pohjola

11:45 Verkkokaupan merkitys suomalaisen kaupan kilpailukyvylle tulevaisuudessa

Juhani Pekkala, Kaupan liitto

12:15 Miten älykkäällä laskulla ja erämaksulla saadaan voimaa verkkokaupankäyntiin?

Mikael Smeds, Suomen Maksuturva Oy ja Juho Putkonen, Lindorff Oy

13:00 Verkkokaupan lait muuttuvat – olethan valmiina?

Ilona Rintanen, Itella Oyj

13:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden hinta (sisältää tarjoilun): Kaupan liiton ja Verkkoteollisuus ry:n jäsenille sekä järjestäjätahojen (Suomen Maksuturva Oy, Lindorff Oy, Itella Oyj) asiakkaille 50 € + alv 24 %, muille sidosryhmille 100 €+ alv 24 %

Ilmoittaudu tästä! »

 

 

[expand title="Lisätietoa puhujista"]

Kristian Luoma toimii OP-Pohjolan kehityspäällikkönä. Hän vastaa Pivo-älylomapakon kehittämisestä OP-Pohjolassa, ja ennen tätä hän on työskennellyt internet- ja mobiilipalveluiden parissa n. 10 vuotta m. Nokialla ja Start-up-yrityksissä. OP-Pohjola-ryhmä on suomen suurin finanssiryhmä, joka tarjoaa maan kattavimman pankki- sijoitus- ja vakuutuspalveluiden kokonaisuuden.

Juhani Pekkala on Kaupan liiton toimitusjohtaja, ja hänellä on pitkä kokemus johtamisesta, suomalaisesta liike-elämästä ja mediasta. Ennen Kaupan liittoa Pekkala on toiminut muun muassa Taloussanomien, Nelosen ja MTV3:n vastaavana päätoimittajana. Kaupan liitto on kaupan alan valtakunnallinen edunvalvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää suomalaista kauppaa.

Mikael Smeds toimii Suomen Maksuturva Oy:n toimitusjohtajana. Suomen Maksuturva Oy tarjoaa älykkään maksujenvälityksen palveluita verkkokaupoille. Maksuturvan asiakkaiden joukkoon lukeutuvat alansa johtavat toimijat kuten Reima, Nanso Group, Metsä Group, Fortum ja Holiday Club.

Juho Putkonen vastaa Lindorffin Lasku- ja erämaksupalvelun myynnistä ja tuotekehityksestä. Juho on työskennellyt verkkokaupan maksamisen parissa noin 5 vuotta. Lindorff on johtava asiakas- ja luottosuhteisiin keskittyvien palveluiden tarjoaja Suomessa ja Euroopassa.

Ilona Rintanen on Itella Oyj:n lakimies ja vastaa mm. kuluttajarajapintaan liittyvistä asioista, kuten verkkokaupasta. Hän on työskennellyt kuluttajakauppaan ja etämyyntiin liittyvien asioiden parissa 90-luvun lopulta, ensin viranomaispuolella ja viimeiset 5 vuotta Itellassa. Itella toimii etäkaupan mahdollistajana logistiikkapalveluiden tarjoajana ja itsekin kauppiaana.

[/expand]

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä