kauppa2014_kauppa_campaign_small_logoKaupan liiton järjestämä Kauppa 2014 -suurtapahtuma kokoaa jälleen kaupan alan päättäjät ja toimijat yhteen. Seminaarin teemana on tänä vuonna kansainvälinen kauppa. Tämän lisäksi tapahtumassa lanseerataan Itella Posti Oy:n Posti Maksuturva -palvelu, joka helpottaa verkkokauppojen tuotepalautusten hallintaa.

Aika: 26.9.2013 klo 8.30–17.00
Paikka: Helsingin Messukeskus

Kauppa 2014 -tapahtumassa esitellään kaupan alan mielenkiintoisimmat caset Suomesta ja ulkomailta. Seminaariesityksissä on mukana laaja trendikatsaus siitä, mikä liikuttaa kauppaa tulevina vuosina.

Maksuturva osallistuu Kauppa 2014 -tapahtumaan yhdessä Itella Posti Oy:n kanssa. Aamupäivän puheenvuorossamme Tommi Sunikka (Itella Posti Oy) ja Konsta Karvinen (Maksuturva) kertovat asiakaspalautusten järjestämisestä verkkokaupassa ja tutustuttavat kuulijan uuteen Posti Maksuturva palveluun.

Posti-Maksuturva-logo-smallKyseessä oleva palvelu on kattava logistiikan ja maksuliikenteen kokonaisuus, jonka Itella on toteuttanut kumppaninsa Suomen Maksuturvan kanssa. Sen taustalla on uusi, kesäkuussa 2014 käyttöön otettava verkkokauppalaki, joka edellyttää verkkokauppoja yhtenäistämään toimintatapojaan muun muassa toimitusten ja tuotepalautusten osalta.

Palvelu ja siihen kuuluvat verkkokaupan palautustyökalut tekevät verkkokauppojen toiminnasta kustannustehokasta mahdollistaen korkealaatuisen asiakaspalvelun kaikissa tilanteissa. Tämän lisäksi kuluttajat saavat käyttöönsä turvallisen ja helppokäyttöisen 24 h väylän niin maksamiseen kuin palautusten ja reklamaatioidenkin tekemiseen.

Puheenvuoromme ohella palveluun voi tutustua tarkemmin ständillämme Marketplace-alueella koko päivän ajan. Tule tervehtimään ja tutustumaan uuteen palveluun!

Katso tapahtumasta ja lanseerauksesta Kaupan liiton videokuvaa »

Kauppa2014

sunikka-tommi
Tommi Sunikka
Senior Development Manager
Itella Posti Oy

 

 

konsta-karvinen
Konsta Karvinen
ICT-kehitysjohtaja
Suomen Maksuturva Oy

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä