15.11. järjestettiin yksi Ruotsin etäkaupankäynnin suurimmista tapahtumista, Distanshandelsdagen 2012. Tapahtuma järjestettiin Svensk Distanshandelin toimesta jo 34. vuotena peräkkäin.

Päivän ajaksi saman katon alle Boråsiin kokoontuivat useimmat Ruotsin etä- ja sähköisen kaupan toimijat. Paikalla oli reilusti yli sata näytteilleasettajaa mm. logistiikan, it-järjestelmien, pankkien ja markkinoinnin parista. Myös Suomesta saapui vieraita, kuten Itella.

Mielenkiintoinen tapahtuma alkoi aamiaisella ja ständeihin tutustumisella. Puheenvuorot ja esitykset seurasivat toisiaan kahdessa salissa koko päivän ajan, ja tauoilla vieraat pääsivät keskustelemaan ja jakamaan mielipiteitään toistensa kanssa. Virallisen osuuden jälkeen päivä jatkui illallisella ja päättyi yökerhoon nimeltä X & Y.

”Tapahtuma oli erittäin ammattimaisesti järjestetty samalla kun tunnelma pysyi positiivisena ja tapahtumassa riitti menoa. Tässä asiassa meillä suomalaisilla onkin mielestäni opittavaa, sillä vakavasti otettavan tapahtuman ei tarvitse olla tylsä. Boråsissa taustamusiikki soi koko päivän vaikka asioista keskusteltiinkin hyvinkin vakavasti. Toivottavasti pystymme lähivuosina järjestämään täysiverisiä pohjoismaisia tapahtumia”, kommentoi paikalla ollut Verkkoteollisuus ry:n hallituksen jäsen, Jacob Segercrantz.

Svensk Distanshandel palkitsi alan toimijoita (The Awards) yhdessä PayPalin kanssa seuraavissa kategorioissa:

1) Vuoden tulokas: Wakakuu.se
2) Vuoden verkkokaupias: H&M
3) Vuoden Business Partner: Arne B Andersson, Posten ja Mattias Pihlström, Brightstep
4) Mobiilisivu: Stadium.se

Lue lisää tapahtumasta ja sen järjestäjistä tästä »

Haluatko tietää lisää Ruotsin verkkokaupankäynnin kehityksestä? Tutustu tapahtumassa julkaistuun Postenin, SDh:n ja HUI Research AB:n E-barometer Q3 2012 -tutkimukseen tästä »

 

Tapahtumaan osallistunut Verkkoteollisuus ry:n hallituksen jäsen Jacob Segercrantz toimii myös Maksuturvan Ruotsin myyntijohtajana.

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä