Maksutekniikat ’13 –seminaari järjestetään tänä vuonna Radisson Blu Royal -hotellissa Helsingissä, 27.11.2012. Tapahtumassa luodaan katsaus siihen, mitä maksamisen tekniikoissa on tapahtumassa ja miten maksuratkaisut tulee hoitaa tulevaisuudessa. Erityisesti tarkastelun alla on maksamisen mobiiliratkaisut ja niiden uudet vaatimukset.

maksutekniikat_2013Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti henkilöille, jotka toimivat vähittäis-, erikois- ja päivittäistavarakaupan maksuratkaisujen parissa vastaten ratkaisujen teknisestä implentoinnista, hallinnoinnista sekä kehityksestä. Lisäksi seminaari sopii maksutekniikoiden parissa työskenteleville konsulteille, suunnittelijoille sekä asiantuntijoille.

Tapahtumassa on mukana useita case-yrityksiä kuten Gigantti, RAY, S-ryhmä ja Verkkokauppa.com. Maksuturvan ICT-kehitysjohtaja Konsta Karvinen puhuu palautusten ja muiden poikkeustilanteiden tehokkaasta hoitamisesta etäkaupassa.
Lisäksi alan asiantuntijoiden esityksinä kuullaan mm:

  • Uudet maksutavat osana SEPA-kehitystä Harry Leinonen, finanssineuvos, Valtiovarainministeriö
  • Uudet maksuratkaisut ja turvallisuusuhat Tero Toivonen, rikosylikomisario, Keskusrikospoliisi
  • Standardit takaavat turvallisuuden, vai takaavatko? Jyri Ryhänen, Senior Security Consultant, Tietoturva ry

konsta-karvinen
Maksuturvan ICT-kehitysjohtaja Konsta Karvinen. Etsi tämä naama tilaisuudesta ja tule juttelemaan!

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä