Asiakastiedote 27.11.2015:

Hyvä asiakkaamme!

maksukorttiMaksuturvan korttimaksaminen uudistuu vuodenvaihteessa 2015/2016. Uudistuksen myötä pystymme tarjoamaan kaikille asiakkaillemme entistä paremman korttimaksamisen käyttökokemuksen. Verkkokaupan asiakkaille, eli maksajille parannus näkyy mobiiliyhteensopivana maksusivuna, jolle korttinumero syötetään ilman siirtymistä kolmannen osapuolen verkkopalveluun. Uutena ominaisuutena tarjoamme mm. verkkokaupoille mahdollisuuden myydä palveluita ja tuotteita kesto- tai toistuvaistilauksina.

Maksuturvan korttimaksaminen täyttää korttiyhtiöiden asettamat korkeimmat tietoturvavaatimukset (PCI DSS Level 1). Maksuturvan korttimaksamisen kumppaneina toimivat jatkossa maksujen tilityksissä (acquring-palvelut) Euroline AB ja korttimaksujen käsittelyn ja sertifioidun PCI DSS Level 1 –ympäristön osalta Solinor Oy ja Poplatek Oy.

Uudet korttimaksupalvelut otetaan käyttöön vaiheittain 28.12.2015 - 4.1.2016. Uudistus ei vaadi kauppiaalta mitään toimenpiteitä ja kaikki nykyiset palvelut esim. riskinhallintatyökalut ovat käytössä uudistuksen jälkeenkin.

Olemme uudistuksen yhteydessä päivittäneet ja selkiyttäneet yleisiä sopimusehtojamme, jotka astuvat voimaan 28.12.2015. Sopimusehdot löytyvät kotisivuiltamme osoitteesta https://www.maksuturva.fi/fi/sopimukset-ja-ehdot/. Jos hyväksyt uudistuneet sopimusehdot, ei sinun tarvitse tehdä mitään. Jos et hyväksy uusia sopimusehtojamme on sinulla mahdollisuus irtisanoa palvelu normaalin 1 kuukauden irtisanomisajan puitteissa.

Toivon, että korttimaksamisen uudistus vastaa odotuksianne. Otamme mielellään vastaan palautetta, jonka pohjalta kehitämme palveluitamme. Maksuturvan korttipalveluiden kehitys jatkuu tämän uudistuksen jälkeenkin ja lisätietoa näistä uudistuksista tulette saamaan alkuvuoden ja kevättalven aikana.

magnus_enckell

 

Magnus Enckell

Asiakkuus- ja kumppanuusjohtaja

Maksuturva Group Oy

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä