Maksuturvan palautusten hallinnan palveluihin on toteutettu kesän aikana useita käytettävyyttä parantavia uudistuksia. Keskeisimmät uudistukset ovat:

  • Usean palautuksen tuki: Tämä ominaisuus on otettu käyttöön tänä keväänä ja on käytössä automaattisesti kaikilla Maksuturva Tyytyväisyystakuu –palveluita käyttävillä verkkokaupoilla.
  • Palautusosoitekortin tulostus: Mikäli verkkokaupalla on käytössään Postin asiakaspalautussopimus, voivat asiakkaasi jatkossa tulostaa näppärästi Postin palautusosoitekortin suoraan Maksuturvan Verkko-ostajan palveluista.
  • Pankkien palautusrajapinnat: Pian asiakkaittesi ei tarvitse ilmoittaa tilinumeroaan palautuksen yhteydessä, vaan maksu voidaan palauttaa maksajan tilille automaattisesti

ICT kehitysjohtaja Konsta Karvinen kertoo lisää palautusten hallinnan uusista ominaisuuksista:

 

Myös Älykkääseen Laskuun ja Erämaksuun on tehty muutoksia, joiden ansiosta palvelut ovat nyt entistäkin helppokäyttöisempiä. Keskeisimmät muutokset palvelussa ovat seuraavanlaisia:

  • Asiakas voi muuttaa Laskun Erämaksuksi helposti vain maksamalla vähintään laskun minimierän, mutta kuitenkin kokonaissummaa pienemmän summan – erillistä kertaluottosopimuksen hyväksyntää tai postipalautusta ei enää tarvita
  • Suomenkielisen laskutuksen lisäksi laskut voidaan toimittaa myös ruotsin- ja englanninkielisinä
  • Erämaksun voi valita maksutavaksi jo silloin, kun laskun summa ylittää 30 euroa, entisen 70 euron sijasta. Laskun minimisumma säilyy 20 eurossa ja molempien maksutapojen maksimisumma on oletusarvoisesti 2000 euroa

Samalla Laskun ja Erämaksun maksutapakuvaus muuttui. Uuden maksutapakuvauksen voit hakea verkkokauppaasi täältä. Syksyn aikana palveluun tulee lisää ostamisen helppoutta lisääviä muutoksia, kerromme näistä uudistuksista lisää syksyn aikana!

Lasku ja Erämaksu -logot

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä