Kehitämme palveluitamme jatkuvasti vastaamaan yhä paremmin asiakkaittemme tarpeita, ja nyt meillä on ilo esitellä tuoreimmat muutokset. Uuden, älykkään lasku- ja erämaksupalvelun lanseerauksen ohella olemme kevään aikana uudistaneet myös muita palvelumme osa-alueita. Ne tehostavat verkkokaupan toimintaa ja parantavat ostokokemusta myös kuluttajan kannalta. Muutokset tulevat käyttöön kaikissa Maksuturvan nykyisissä palveluissa touko-kesäkuun 2014 aikana.

Uusi, mobiilioptimoitu maksusivu

Nyt tilausten maksamisesta tulee entistä helpompaa! Uudistunut maksusivumme on selkeä ja responsiivinen. Jatkossa verkkokaupan asiakkaat maksavat tilauksensa helposti millä tahansa Maksuturvan kautta tarjotulla maksutavalla niin matkapuhelimen, tabletin kuin tietokoneenkin kautta.

Maksuturvan responsiivinen maksusivu

Tilauksen erittelytiedot näkyville KauppiasExtranetiin - tehoa tuotepalautuksiin

Tähän asti verkkokaupan tilauksista ei ole näytetty rivikohtaisia erittelytietoja KauppiasExtranet-palvelussa, joten verkkokauppa on voinut tehdä tuotepalautukset vain euromääräisesti. Toukokuusta alkaen asiakkaamme löytävät KauppiasExtranet-palvelusta ostotapahtumiin liittyvän tilauserittelyn ja voivat siten tehdä palautuksia myös tuoterivikohtaisesti. Tehdyt palautukset näytetään ostajalle Verkko-ostajan palveluissa ja Maksuturvan Älykkäällä laskulla.

 

Uudet maksubannerit

Asiakkaidemme toivomuksesta uudistamme myös verkkokaupan sivuilta löytyvän maksutapojen esittelybannerin. Erilaisia kokovaihtoehtoja tulee huimasti lisää, jotta kaikki löytävät verkkokauppaansa parhaiten sopivan koon. Lisäksi Maksuturvan palautustyökaluja käyttävät verkkokaupat voivat nyt markkinoida tarjoamaansa Tyytyväisyystakuuta entistä helpommin, koska banneria klikkaamalla voi ohjata asiakkaat kutakin verkkokauppaa varten luodulle, uudistetulle sertifikaattisivulle. Tällä sivulla kerrotaan verkkokaupan tarjoamasta sujuvasta palvelusta, palautusehdoista ja uusien lakimuutosten noudattamisesta.

Maksuturvan maksubanneriesimerkki

Muuta

Maksuturva-asiakkaana ratkaiset automaattisesti myös 13.6.2014 voimaan astuvien lakimuutosten vaatimukset.
Lue lisää »

Kysy lisää!

myynti@maksuturva.fi
09 4241 7055
Yhteydenottolomake »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä