Kun verkkokaupan toimintaa pyritään kasvattamaan ja myyntiä lisäämään, eivät tyylikkäät verkkosivut yksistään riitä tavoitteiden saavuttamiseen tai kuluttajien luottamuksen ylläpitämiseen. Kilpailukykyiseen toimintaan tähdätessä kannattaa kiinnittää huomiota myös taustalla tapahtuvien prosessien tehostamiseen – kuten esimerkiksi palautusten sujuvaan ja uuden EU-direktiivinkin vaatimusten mukaiseen hallintaan.


Maksuturvalta tarjoaa käyttöösi maksupalvelun, jonka avulla saat kattavien maksutapojen lisäksi tehokkaat työkalut palautusten hallintaan. Niillä takaat toimintasi kustannustehokkuuden sekä korkeatasoisen, ympärivuorokautisen asiakaspalvelun myös tilaamisen jälkeisissä tilanteissa.

Kotisivujemme uudistuksen kunniaksi tarjoamme maksupalvelumme käyttöösi nyt kampanjahinnoin! Tarjous on voimassa 21.6.2013 asti ja koskee uusia asiakkuuksia. Maksaessasi loppuvuoden kuukausimaksut kerralla saat vielä tammikuun 2014 kuukausimaksut ilmaiseksi. Säästät jopa 299 euroa!

Tutustu kampanjahintoihin »

Sopimus on määräaikainen vuoden loppuun, ja jatkuu tämän jälkeen toistaiseksi voimassa olevana normaalilla hinnoittelulla. Käytä tilauslomakkeella koodia KOTISIVUT2013.

Tutustu palveluihimme »

“Olemme hyvin tyytyväisiä palvelun korkeaan tasoon”
Hannes Wickholm, Metsä Group

“Kiitos hyvästä palvelusta, jatketaan samaan malliin!”
Tiina Koivu, Maritim Oy

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä