Muun muassa puutarha- ja metsätyökoneita ja kalusteita myyvä Kone-Glans tarjoaa mainion esimerkin menestyksekkäästä liiketoiminnasta ja verkkokaupan rakentamisesta. Kyseinen yritys perustettiin Salossa jo vuonna 1955, minkä jälkeen sen markkina-alue on laajentunut kattamaan koko Suomen. Nykyisin yritystä ja sen verkkokauppaa pyörittää peräti 4 sukupolvea.

ref_koneglans

Kone-Glansin verkkokauppa perustettiin jo 90-luvun lopulla. Se oli siis liikkeellä aikaisin suhteessa siihen, että verkkokauppa - erityisesti kotimainen verkkokauppa - on yleisemmin tullut osaksi suomalaisten arkea vasta viime vuosina. Yrityksen perustaja Kauko Glans on saanut rinnalleen seuraajansa kolmessa sukupolvessa, ja niinpä liiketoimintaa pyöritetään mallikkaasti perhevoimin.

Verkkokaupan suhteen Kone-Glans lähti liikkeelle varovaisesti, ja sivustoa päivitettiin lähinnä uusien tuotteiden tulon myötä. Nykyisin sähköiseen liiketoimintaan panostetaan enemmän. Maksuturvan palvelut otettiin käyttöön uusimpana osana jo neljä vuotta sitten alkanutta verkkokaupan uudistusta, jossa keskityttiin parantamaan kaupan ilmettä ja ylläpidän helppoutta.

Kone-Glans- Meillä oli ollut jo jonkin aikaa halu laajentaa verkkokaupan maksuvaihtoehtojamme ja Maksuturva tuntui oikealta ja toimivalta ratkaisulta tarpeisiimme. Maksuvaihtoehtojen kirjo oli tarpeeksi laaja ja meille riskitön. Tähän mennessä näemme uudistuksen erittäin positiivisena. Ihmiset hyödyntävät selkeästi laajaa maksuvaihtoehtojen valikoimaa ja uskomme vahvasti, että tämän myötä kaupankäyntimme verkossa lisääntyy entisestään, toteaa Kone-Glansin tuotepäällikkö Kalle Glans.

Maksutapojen lisäksi myös Verkkokaupan Tyytyväisyystakuu nähdään merkittävänä lisäarvotekijänä. Glansin mukaan se on yksi hyvä tapa erottua muista verkkokaupoista, koska se luo asiakkaalle turvallisemman olon ostopäätöksen tekoon. Sen lisäksi se palvelee asiakasta ja verkkokauppiasta antaessaan asiakkaalle tietoa esimerkiksi tavaran kulusta.

Kone-Glans jatkaa voittokulkuaan usean perheenjäsenen voimin. Markkinointiin panostaminen ja liiketoiminnan huolellinen suunnittelu on taannut tämän perheyrityksen kasvun ja menestyksen. Maksuturvan kaltaisten ratkaisujen hyödyntäminen jättää resursseja ydinliiketoiminnan kehittämiseen ja pyrkii osaltaan tukemaan menestystä myös jatkossa.

Tutustu kauppaan glanspower.fi »

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä