Kaupan liiton kahdesti vuodessa on järjestämä Verkkokauppakoulutus on kaupan arvoketjun tarpeisiin räätälöity koulutuskokonaisuus, jonka aikana käydään järjestelmällisesti läpi kaikki kaupan verkkoliiketoiminnan osa-alueet. 27.2 alkavassa koulutuksessa lanseerataan myös eCommerce Lab –demohuone, jonka avulla koko verkkokauppaprosessin ymmärtäminen on helpompaa.

Suomalaisyrityksiä rohkaistaan verkkokauppatoimintaan ja aiheeseen liittyen järjestetäänkin jo monenlaisia koulutuksia. Tähän asti kokonaiskuvan saamista kaikista verkkokaupan osa-alueista on ollut vaikeaa saada, koska niiden vaikutus toisiinsa jää helposti huomaamatta.

Kaupan liitto on korjannut tilanteen liittämällä kiitosta keränneeseen koulutuskokonaisuuteensa eCommerce Lab –demohuoneen. Sen tarkoitus on selkiyttää monimuotoista kokonaisuutta ja näyttää kauppiaalle, miten verkkokauppa todella toimii. Tavoitteena on parantaa yritysten edellytyksiä ja uskallusta lähteä mukaan verkkokauppatoimintaan.

Demon lähtökohtana oli ajatus siitä, että verkkokauppaa halutaan tehdä kauppiaille tutuksi näyttämällä konkreettisesti verkko-ostamisen vaiheet. Sen keskeinen näkökulma on siinä, miltä verkko-ostaminen ja logistiikka näyttävät kauppiaan näkökulmasta ja toisaalta, mitä kauppiaan on huomioitava, kun asiakas palauttaa verkosta ostamiaan tuotteita.

Koulutus rakentuu seuraavista moduuleista:

27.2.2013
Moduuli 1: Markkinakatsaus ja Kuluttajakäyttäytyminen
6.3.2013
Moduuli 2: Verkkokauppa ja monikanavainen asiakaskohtaaminen
eCommerce lab -demohuone
13.3.2013
Moduuli 3: Sähköinen maksaminen ja taloushallinto verkkokaupassa
Moduuli 4: Verkkokaupan logistiikka
20.3.2013
Moduuli 5: Kaupan verkkomarkkinointi
Moduuli 6: Kaupan mobiilimarkkinointi

Tutustu ja ilmoittaudu seuraavaan koulutukseen täältä »

Kouluttajina toimivat oman alansa huippuosaajat:

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä