Kaupan Maailma -lehti ja easyFairsin Myymälä –tapahtuma jakoivat vähittäiskaupan Retail Awards –palkinnot jo neljännen kerran keskiviikkona 27.2.2013 Helsingin Messukeskuksessa. Palkintojen saajat valitsi kaupan alan edustajista ja sidosryhmistä koostuva tuomaristo, ja sen kriteereinä olivat mm. innovatiivisuus, ainutlaatuisuus, taloudellinen vakaus ja uutuusarvo. Palkitsemiskonsepti on tuttu myös Ruotsista, jossa viime vuoden voittajien joukossa olivat mm. Ikea ja Brandos.

Tyytyvaisyystakuu_awardwinner

Vuoden turvallisuusratkaisu | Retail Awards 2013 -palkinnon voitti Maksuturva Tyytyväisyystakuu. Tyytyväisyystakuun tarjoava verkkokauppa takaa laajan maksutapavalikoiman lisäksi, että tuotteet saapuvat perille ajallaan ja sovitussa kunnossa. Samalla verkkokauppa tarjoaa asiakkailleen sujuvat välineet tuotepalautusten ja reklamaatioiden tekemiseen verkossa 24/7 palvelutasolla, jolloin ostaja saa nykyaikaista ja korkeatasoista palvelua myös ostamisen jälkeen.

Verkkokaupan volyymien noustessa asiakaspalautusten määrät kasvavat ja perinteisesti niiden hallinnointi laadukkaasti ydinliiketoiminnan ohella on haastavaa. Tyytyväisyystakuu tarjoaa verkkokaupalle tehokkaat työkalut laajankin asiakaskunnan palvelemiseksi: se automatisoi toimintoja, jotka manuaalisesti tehtyinä vievät aikaa ja sisältävät virheen riskin.

Tyytyväisyystakuun avulla jo laissakin määriteltyjen palautusoikeuksien toteuttaminen hoituu kustannustehokkaasti ja virheettömästi, mikä lisää kuluttajien luottamusta verkko-ostamista kohtaan. Pitkällä tähtäimellä tämä vaikuttaa koko suomalaisen verkkokauppabisneksen kehittymiseen.

“Suomen Maksuturva Oy:n vuonna 2009 lanseeraama verkkomaksupalvelu on Suomessa edelleen ainoa laatuaan. Nyt kun verkkokaupankäynnin volyymit ovat viimein lähteneet vahvaan nousuun, voimme tarjota ratkaisuja juuri niihin tarpeisiin mitä markkinat kaipaavat. On hienoa saada viiden vuoden uurastuksen jälkeen tunnustusta Retail Awards –palkinnon muodossa”, kiittelee Maksuturvan toimitusjohtaja Mikael Smeds.

Lue Retail Awards -tiedote tästä »

Kiinnostuitko?

Jo moni yritys (mm. www.nansoshop.com, www.aukia.fi ja www.duosport.fi) on ottanut Tyytyväisyystakuun sisältävän maksuratkaisun osaksi liiketoimintaansa.

”Tyytyväisyystakuun mukaan tuominen on vähentänyt erityisesti palautuksiin liittyvää työtämme huomattavasti. Erityiskiitos nopealle ja asiantuntevalle asiakaspalvelullenne.” Liisa Vilén, Nanso Group.

Kysy lisää!
myynti@maksuturva.fi
(09) 4241 7055

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä