tyytyvainenOlemme tehneet syksyn aikana kuluttajakyselyä Maksuturvaa käyttäneiden verkko-ostajien keskuudessa. Kysely on kerännyt tähän mennessä reilusti yli 700 vastaajaa ja määrä kasvaa päivittäin. Väliraportissa palvelumme sai loistavaa palautetta ja muutamia hyviä kehitysehdotuksia, joita lähdemme toteuttamaan vielä lähikuukausien aikana. Tässä muutamia tuloksia kyselystämme:

90_prosenttiaErityiskiitosta sai verkkokaupan sertifikaattisivu, johon ostajat pääsevät klikkaamalla maksubanneria: jopa 90 % kuluttajista koki sen lisäävän turvallisuudentunnetta verkossa asioimiseen. Lisäksi lähes 80 % koki sen selkeyttävän käsitystä verkkokaupan maksutavoista ja palautuskäytännöistä.

90_prosenttiaVerkko-ostajan palveluita pidettiin selkeänä palvelukanavana: lähes 90 % koki sieltä löytyvän kaikki tarpeellinen tieto verkkokauppaan ja tilaukseen liittyen. Verkko-ostajan palvelut on Maksuturvan palautustyökaluihin kuuluva kuluttajien itsepalvelukanava, jossa voi seurata toimitusta ja tehdä esimerkiksi palautusilmoituksen.

94_prosenttia vastaajista oli tyytyväisiä Maksuturvan palveluun ja suosittelisi sitä tuttavilleen.
Näin kuluttaja-asiakkaamme kommentoivat:

"Tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin Maksuturvaa. Tuli todella turvallinen olo maksaa ostos tällä tavoin. Luotettava palvelu."

"Toivoisin tämän olevan kaikissa verkkokaupoissa. Erittäin hyvä!"

"Palautusvaiheessa ohjeet selkeät ja toiminnot helppokäyttöiset. Olen erittäin tyytyväinen."

"Ei ole mitään negatiivista sanottavaa, kiitos."

"Käyttö oli mielestäni helppoa ja turvallista."

94_prosenttiaHuomionarvoista on myös, että 94 % kuluttajista kertoo tutustuvansa toimitusehtoihin ainakin jossakin määrin ennen ostoksen tekemistä. Kannattaakin huolehtia, että toimitusehdot ovat verkkokaupassa ajan tasalla!

 

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä