Yrityslasku mahdollistaa B2B-verkkokaupankäynnin, sillä se soveltuu yrityksille myytäessä. Yrityslaskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 2000 euroa. Korotettua luottorajaa on mahdollista hakea jopa 5000 euroon saakka.

Yrityslasku on verkkokaupalle maksutapana turvallinen koska verkkokaupalle ei synny luottotappioita vaikka asiakas jättäisi laskunsa maksamatta. Maksuturvan ja Svea Rahoituksen yhteinen Yrityslasku-tuote perustuu älykkään luottomoottorin päälle, jonka ansiosta verkkokauppiaana arjestasi tulee vaivatonta. Verkkokauppias voi keskittyä myyntiin, eikä hänen tarvitse huolehtia laskujen perinnästä tai epävarmasta kassavirrasta, jota perinteinen laskuttaminen pitää sisällään.

Yrityslaskun helppokäyttöisyyteen on panostettu. Koska ostajat ovat oppineet ostamaan verkkokaupoista pääosin kuluttajina, on palvelun ostokokemuksen toteutus suunniteltu nämä lainalaisuudet huomioiden. Valitsemalla Yrityslaskun verkkokauppa voi olla varma, että ostokokemus on sujuva ja ammattimainen.

Ostaja valitsee Yrityslaskun maksutavaksi maksulomakkeella samalla tavalla kuin minkä muun maksutavan. Kun ostaja valitsee maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan automaattisesti ja ostaja tunnistetaan salatussa ympäristössä.

Maksuturvan Yrityslasku sisältyy Maksuturva Commerce ja Enterprise paketteihin ilman erillistä kuukausimaksua. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi Ab filial i Finland. Myös Yrityslaskun, kuten muidenkin maksutapojen, hallinta tapahtuu Maksuturvan kautta. Jos verkkokaupassasi ei vielä ole Yrityslaskua on palvelu kytkettävissä käyttöön 2-3 päivässä.

Verkkokauppa maksaa vain toteutuneesta kaupasta. Lisäksi luottoriskiä ei synny ja rahat voidaan tilittää parissa päivässä, vaikka asiakas maksaisivatkin laskunsa viikkojen päästä. Verkkokaupalle ostos maksaa 2,95 % + 2,45 €. Verkkokauppa voi halutessaan myös velottaa asiakkaaltaan laskutuslisän (esimerkiksi 7 euron laskutuslisä kattaa 150 € ostoksen kulut).

Lue lisää Yrityslaskun eduista ja lataa B2B-verkkokaupan opas.

 

Lataa B2B-verkkokaupan tietopaketti

Topics: b2b

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä