maksuturva-solinor.pngMaksuturva ja Solinor yhteistyöhön korttimaksupalveluissa


Maksuturva Group Oy ja Solinor Oy ovat sopineet laajasta yhteistyöstä. Solinor tuottaa Maksuturvalle verkko- ja mobiiliympäristöissä tapahtuvat korttimaksamisen palvelut. Maksuturva tarjoaa suurille ja keskisuurille verkkokauppiaille älykkään maksamisen sekä maksujen- ja palautustenhallinnan kokonaispalvelun. Solinorin Payment Highway -korttimaksupalvelu on integroitu saumattomaksi osaksi Maksuturvan palvelua ja palvelu on ollut kokonaisuudessaan käytössä vuoden alusta lähtien.

Maksuturvan perustaja ja ICT kehitysjohtaja Konsta Karvinen kertoo: ”Päädyimme yhteistyöhön Solinorin kanssa, koska etsimme kumppania, joka pystyy paitsi tarjoamaan sujuvan ja tietoturvallisen korttimaksupalvelun, niin on myös aktiivinen asiantuntijakumppani, jonka kanssa palvelun jatkokehitystä voidaan tehdä ketterästi ja tuloksellisesti. Tulemme panostamaan tänä vuonna vahvasti maksukokemuksen yksinkertaistamiseen, jatkuvan laskutuksen palveluihin ja kansainvälisiin kyvykkyyksiin yhdessä Solinorin kanssa. Solinorin palvelun käyttöönoton yhteydessä vaihdoimme myös maksukorttitapahtumien tilityskumppaniksi Euroline AB:n. Olen todella tyytyväinen kokonaisprojektin sujuvuuteen ja erinomaiseen yhteistyöhenkeen, joka antaa vankan pohjan tulevalle yhteistyölle.”

”Olemme todella innoissamme tästä yhteistyöstä Maksuturvan kanssa. Jaamme yhteisen vision parhaiden työkalujen tarjoamisesta Maksuturvan verkkokauppa-asiakkaille kasvun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseksi ja vauhdittamiseksi. Yhteistyö on ollut ensi metreistä lähtien mutkatonta ja eteenpäin katsovaa”, sanoo Solinorin liiketoimintajohtaja Sami Karhunen.

 
Lisätietoja:

Maksuturva Group Oy, www.maksuturva.fi
Konsta Karvinen, ICT kehitysjohtaja
+358 40 502 0826
konsta.Karvinen@maksuturva.fi

Solinor Oy, solinor.fi , paymenthighway.fi
Sami Karhunen, liiketoimintajohtaja
+358 50 535 0505
sami.karhunen@solinor.com

Topics: lehdistötiedote

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä