Moni tutkimus osoittaa, että valitettavan moni ostoprosessi päättyy verkkokaupan kassalle. Yksi syy tähän on loppusumman suuruus, joka on saattanut jäädä huomioimatta ostoksia lisättäessä. Erämaksu-vaihtoehdon esiin tuominen jo aikaisessa vaiheessa ostoprosessia madaltaa kynnystä saattaa ostoprosessi päätökseen.

Useat tutkimustulokset osoittavat, että keskiostos kasvaa kun asiakas maksaa ostoksensa laskulla tai erissä. Erämaksulla ostaminen saattaa kuitenkin olla monelle vierasta ja sitä saatetaan turhaan arastella. Asiakas ei tee maksutapapäätöstä välttämättä enää kassalla vaan se tehdään ostoprosessin aikana. Jos ostoskorin loppusumma alkaa hirvittämään ostoprosessi saattaa päättyä kesken. Ostoprosessia voi sujuvoittaa tarjoamalla asiakkaalle mahdollisimman aikaisessa vaiheessa asiallista ja totuudenmukaista tietoa erämaksusta yhtenä maksutapana.

Maksuturva tarjoaa sinulle nyt helpon tavan tuottaa dynaaminen tietosivu erämaksusta, jossa asiakas voi laskea myös maksuerän suuruuden haluamalleen summalle. Tämän lisäksi tarjoamme helpon tavan saada erämaksun minimierä näkyviin tuotesivulle. 

Maksutapana erämaksu antaa kuluttajalle mahdollisuuden jaksottaa isommankin tilauksen kustannukset pidemmälle aikavälille, kun tilaushetkellä kerralla maksamiseen ei ole halua tai mahdollisuutta. Tiedottamalla erämaksusta kuluttajille, edistetään sekä ostajien määrän että keskiostoksen kasvua.ermaksusuunnitelmien_haku_demo.png

Maksutavan käyttöön ja kustannuksiin liittyvän epätietoisuuksien hälventäminen jo verkkokaupassa vahvistaa kuluttajan luottamusta ja vapauttaa hänet perehtymään verkkokaupan tarjontaan ja nauttimaan ostamisesta.

Maksuturva tarjoaa verkkokaupalle

  • Erämaksua esitteleviä bannerikuvia
  • Tuotesivulle lisättävän (embed) esimerkin maksuerävaihtoehdosta
  • Materiaalin, jolla yritys voi luoda maksutapaa esittelevän sivun verkkokauppaansa. Esittelysivu sisältää laskurin, jolla kuluttaja voi ennalta kartoittaa maksuaikavaihtoehdot ja kustannukset vapaavalintaisille summille. Lisäksi verkkokauppa voi sijoittaa sivulle haluamansa esimerkkituotteet tai tuotekokonaisuudet ja Maksuturvan palvelusta haetaan maksusuunnitelmaesimerkit.

 Katso myös verkkokaupan ABC.

Topics: erämaksu

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä