MobilePay on mobiilimaksutapa, joka tekee maksamisesta verkkokaupassa helppoa ja nopeaa. Olemme jo pikkuhiljaa tottuneet kivijalkakaupoissa lähimaksamiseen ja nyt maksaminen on yhtä helppoa myös verkossa. Käytännössä MobilePay toimii niin, että verkkokaupan kassalla asiakas syöttää oman puhelinnumeronsa ja hyväksyy maksun sen jälkeen älypuhelimellaan. Hyväksymiseen tarvitaan ainoastaan yksi pyyhkäisy.

Maksuturva oli yksi ensimmäisistä maksupalveluntarjoajista, jonka kautta MobilePay on ollut mahdollista ottaa käyttöön. Maksutapa kasvattaakin suosiotaan Pohjoismaissa sekä verkkokauppiaiden että kuluttajien keskuudessa: jo satojatuhansia kuluttajia on rekisteröitynyt MobilePayn käyttäjäksi ja maksutapa on käytössä tuhansissa verkkokaupoissa. Verkkokaupan maksutavat ja maksujärjestelmät muuttuvat ja uudistuvat nopeasti. Puhelimella maksaminen onkin jo tätä päivää ja kuluttajilta on saatu MobilePaysta erinomaista palautetta.

MobilePayn integrointi Maksuturvan järjestelmään sujui MobilePayn kanssa hyvässä yhteistyössä.

"MobilePay on laajentunut Pohjoismaissa nopeasti viimeisen puolen vuoden aikana ja hyvien kumppaneidemme avulla voimme tarjota helpon mobiilimaksutavan yhä useammalle käyttäjälle. Meillä on Maksuturvan kanssa hyvin toimiva yhteistyö ja olemme muun muassa järjestäneet yhdessä huippusuositun webinaarin, jossa kerroimme MobilePaysta tarkemmin", kertoo MobilePayn Senior Sales Manager Ted Kyander.

"Uskomme, ja tilastomme vahvistavat, että mobiilimaksaminen verkkokaupoissa tulee kasvattamaan suosiotaan voimakkaasti lähiaikoina. MobilePay on helppokäyttöisin ja kattavin käytössä oleva mobiilimaksutapa ja olemme erittäin tyytyväisiä, että olemme saaneet sen lisättyä maksutapavalikoimaamme. Uskomme näin voivamme tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua ja auttaa verkkokauppoja myös tarjoamaan ostajille mieluisia maksutapoja", sanoo Maksuturvan asiakkuusjohtaja Tomas Lundqvist.

Maksuturvan asiakkaista MobilePay on käytössä jo mm. Aarikan, Pauligin, Aukian, Varustelekan, Reiman, Silmäaseman ja Kotipizzan verkkokaupoissa. MobilePayta voi käyttää myös Kotipizzan appissa. Olympiakomitean Suomisport-palvelussa voi myös maksaa käyttäen MobilePayta. Nettimyynti saa selvää tuulta alleen, kun ostajille tarjotaan heille sopivia, helppoja maksutapoja.

Voit katsoa MobilePay -webinaarin Maksuturvan Youtubesta.

 

Lataa opas: Mobiilimaksaminen maksutavaksi verkkokauppaan

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä