Lehdistötiedote: Mobiilimaksamisen kasvu jatkuu - Maksuturva Group Oy ja Pivo yhteistyöhön

LEHDISTÖTIEDOTE 17.7.2018

Mobiilimaksaminen on yleistynyt suomalaisessa verkkokaupassa vauhdilla: jo lähes kolmasosa verkko-ostoista tehdään mobiilisti. Suomi on ollut jäljessä mobiilimaksamisessa, mutta kehitys on lähiaikoina ollut positiivista, kun yhä useammat toimijat ovat huomanneet mobiilimaksamisen suosion kasvun. Maksamisen ratkaisujen edelläkävijänä tunnettu Maksuturva Group Oy on solminut yhteistyö- ja jakelusopimuksen OP Ryhmään kuuluvan Pivo Wallet Oy:n kanssa.

Lue lisää

Lehdistötiedote: Svea Ekonomi vahvistaa kyvykkyyttään verkkokauppa-alalla ostamalla suomalaisen maksulaitoksen Maksuturvan

LEHDISTÖTIEDOTE 14.5.2018  

Svea Ekonomi AB (Svea) on tehnyt sopimuksen Maksuturva Group Oy:n ja Maksuturva ICT Services Oy:n (yhdessä Maksuturva) osakkeiden ostamisesta. Ruotsin Solnassa pääkonttoria pitävä Svea ostaa 90 prosenttia Maksuturvan osakkeista yrityksen sijoittajilta ja yritysjohdolta.  10 prosenttia osakkeista jää Espoossa pääkonttoria pitävän Maksuturvan yritysjohdon omistukseen. Yrityskauppa edellyttää Suomen Finanssivalvonnan hyväksyntää.

Lue lisää

Lehdistötiedote: Uusi varausjärjestelmä sähköistää talliyritysten toiminnan ja varausten maksamisen - Maksuturva Group Oy ja Hopoti Software Oy aloittivat yhteistyön

LEHDISTÖTIEDOTE 20.10.2017  

Kaksi innovatiivista yritystä yhteistyöhön – Maksuturva Group Oy tarjoaa räätälöidyn maksuratkaisun Hopoti Software Oy:n kehittämään täysin uudenlaiseen ratsastajat ja tallit yhdistävään varausjärjestelmään ja ratsastuksen sosiaaliseen alustaan.

Lue lisää

Lehdistötiedote: Markkinaoikeus: Valtiokonttori toimi verkkomaksamista koskevassa kilpailutuksessa lainvastaisesti

LEHDISTÖTIEDOTE 1.8.2017  

Maksuturva Group Oy valitti viime syksynä 24.10.2016 markkinaoikeuteen hankintalain vastaisesta menettelystä Valtiokonttorin verkkomaksamista koskevassa julkisessa hankinnassa. Markkinaoikeuden 4.7.2017 antamassa päätöksessä on todettu, että Valtiokonttori on menetellyt vastoin hankintalakia, kun se ei antanut verkkomaksamista koskevassa tarjouspyynnössään tarjouksen jättämiseksi riittäviä tietoja hankinnan laajuudesta ja siihen mahdollisesti liittyvistä käyttäjäorganisaatioista. Markkinaoikeuden tekemä päätös pohjautuu korkeimman hallinto-oikeuden 17.11.2016 antamaan vuosikirjaratkaisuun, jossa KL-Kuntahankinnat Oy kilpailutti terveydenhuollon hoitotarvikkeiden yhteishankinnan koko Suomen osalta.

Lue lisää

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   

rgb_Maksuturva_wire_white.png

Lataa Mikaelin tai Konstan kuva

  
maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä