Haemme iloista ja aktiivista asiakaspalvelijaa. Oletko sinä etsimämme oma-aloitteinen henkilö, joka pitää ihmisten parissa työskentelystä ja haluaa olla mukana kehittämässä asiakaspalveluamme?

Maksuturva Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava älykkäisiin maksupalveluihin keskittyvä yhtiö. Tarjoamme erityisesti verkko- ja mobiilimaksamisen palveluita Suomessa toimiville yhtiöille sekä suomalaisille kansainvälisille yhtiöille Pohjois-Euroopassa. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä. 

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvoma maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Olemme saavuttaneet vahvan aseman Suomessa ja toimintamme kasvaa ja kansainvälistyy. Maksuturva Group Oy:n tarjoamien maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta vastaa sen sisaryhtiö Maksuturva ICT Services Oy yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa. Maksuturva Groupin ja ICT Servicen asiantuntijat työskentelevät samoissa, viihtyvissä toimitiloissa hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Espoon Keilaniemessä merenrannalla, lue lisää meistä.

Asiakaspalvelijamme ovat etulinjassa palvelemassa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaita. Päivittäiseen työhön kuuluvat asiakaspalvelutehtävät puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta sekä muut yleiset toimistotehtävät. Lisäksi avustat laskutuksen ja myynnin taustatehtävissä sekä halutessasi myös myynnissä. Toivomme, että pystyt toimimaan tehokkaasti sekä säilyttämään iloisen asenteesi kiireisissäkin tilanteissa. Viihdyt vaihtelevan työn parissa ja selviät ammattimaisesti myös vaativammista asiakaspalvelutilanteista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja reipasta oma-aloitteista työskentelyotetta. Yleisimpien toimisto-ohjelmien hallinta ja aikaisempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä tukevat työssä menestymistä, mutta tärkeintä on positiivinen asenne ja halu oppia uutta. Tavoitteenamme on laajentaa toimintaamme Suomen ulkopuolella, joten edellytämme sujuvaa suomen, ruotsin ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Odotamme sinulta lisäksi tiimityötaitoja sekä tarkkuutta ja kykyä systemaattiseen työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön, jossa saat näyttää taitosi ja kehittää osaamistasi. Lisäksi saat hyvät työsuhde-edut, rennon työilmapiirin ja motivoituneet, mukavat työkaverit.


Maksuturva_tiimi.jpg

Olisitko sinä hyvä lisä huipputiimiimme?


Haku on päättynt, mutta mikäli sinulla on kiinnostusta liittyä tiimiimme niin voit aina laittaa meille avoimen hakemuksen osoitteeseen: rekry@maksuturva.fi.

Luotettavuutemme on meille erittäin tärkeä asia. Liiketoiminnan ja työn luonteen johdosta työtehtävään valitulle teetetään huumausainetestit ja luottotietoselvitys.

Topics: mediatiedote, rekrytointi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä