Onko sinulle tuttua määritellä ja toteuttaa sovelluksia läpi koko sovellusarkkitehtuurin aina Web-käyttöliittymästä tai -rajapinnasta tietokantarakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen asti? Haemme ICT-tiimiimme Senior Java Developeria. 

Maksuturva Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava älykkäisiin maksupalveluihin keskittyvä yhtiö. Tarjoamme erityisesti verkko- ja mobiilimaksamisen palveluita Suomessa toimiville yhtiöille sekä suomalaisille kansainvälisille yhtiöille Pohjois-Euroopassa. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä.

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvoma maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Olemme saavuttaneet vahvan aseman Suomessa ja toimintamme kasvaa ja kansainvälistyy. Maksuturva Group Oy:n tarjoamien maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta vastaa sen sisaryhtiö Maksuturva ICT Services Oy yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa.

Olet etsimämme Senior Java Developer, jos

  • sinulla on kokemusta ja vahvaa osaamista Java-, SQL- ja Web-kehittämisestä vähintään 4 vuoden ajalta
  • sinulla on vankkaa kokemusta vaativien ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta
  • olet kiinnostunut uusista teknologioista ja haluat jatkuvasti oppia uutta
  • tuotat hyvää ja selkeää koodia ja edellytät sitä myös muilta
  • sinulla on kokemusta eri järjestelmien välisistä integraatioista
  • kykenet kuvaamaan ja kommunikoimaan asioista myös ei-teknisestä näkökulmasta ja keskustelemaan asioista liiketoiminnan edustajien kanssa.
  • et keksi pyörää aina uudestaan, vaan osaat hyödyntää esim. valmiita kirjastoja
  • et hätkähdä kiirettä ja useita rinnakkaisia projekteja
  • viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta taloushallinto- ja/tai rahoitusalan ohjelmistokehityksestä. Kokemus verkkokauppaohjelmistoista, pilviratkaisuista tai mobiilisovellusten kehittämistä luetaan myös isoksi plussaksi. Sinulle on tuttua määritellä ja toteuttaa sovelluksia läpi koko sovellusarkkitehtuurin aina Web-käyttöliittymästä tai -rajapinnasta tietokantarakenteiden suunnitteluun ja toteutukseen asti.

Rennossa, mutta osaavassa tiimissämme osallistumaan monipuolisesti sovellusten kehittämiseen, ylläpitoon ja valvontaan. Pääset hyvin konkreettisesti vaikuttamaan yrityksemme tuottamiin maksamisen palveluihin sekä toteutuksen, testauksen ja ylläpidon käytäntöihin huomioiden myös kiinnostuksesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen sekä ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön, jossa saat näyttää taitosi ja olla mukana luomassa eurooppalaista menestystarinaa fintech-alueella.

Voit kysyä meiltä lisätietoja tehtävästä: Director DevOps, Konsta Karvinen, konsta.karvinen@maksuturva.fi, +358 40 502 0826

Toimitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikaisesti osoitteeseen rekry@maksuturva.fi. Ilmoita sähköpostissa myös mikäli haluat että säästämme henkilötietosi ja hakemuksesi mahd. myöhemmin aukeavia sinulle sopivia työpaikkoja varten.  Tutustu myös työnhakijoille suunnattuun tietosuojaselosteeseemme ennen hakemuksen lähettämistä,

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten toimithan nopeasti.

Luotettavuutemme on meille erittäin tärkeä asia. Liiketoiminnan ja työn luonteen johdosta työtehtävään valitulle teetetään huumausainetestit ja luottotietoselvitys.

Topics: mediatiedote, rekrytointi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä