Oletko ohjelmistokehityksen moniosaaja, jolla on laaja kokemus erilaisten sähköisten asiointi- ja/tai verkkopalveluiden toteutuksesta ja projekteista? Haemme ICT-tiimiimme Software Developeria. 

Maksuturva Group Oy on Pohjois-Euroopan johtava älykkäisiin maksupalveluihin keskittyvä yhtiö. Tarjoamme erityisesti verkko- ja mobiilimaksamisen palveluita Suomessa toimiville yhtiöille sekä suomalaisille kansainvälisille yhtiöille Pohjois-Euroopassa. Tyytyväisten asiakkaidemme joukossa on useita kansainvälisesti tunnettuja brändejä.

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvoma maksulaitos ja PCI DSS -sertifioitu maksupalveluntarjoaja. Olemme saavuttaneet vahvan aseman Suomessa ja toimintamme kasvaa ja kansainvälistyy. Maksuturva Group Oy:n tarjoamien maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta vastaa sen sisaryhtiö Maksuturva ICT Services Oy yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa.

Olet etsimämme Software Developer, jos esimerkiksi

 • olet ohjelmistokehityksen moniosaaja, jolla on laaja kokemus erilaisten sähköisten asiointi- ja/tai verkkopalveluiden toteutuksesta ja projekteista
 • sinulta löytyy osaamista ja kokemusta verkkokauppaohjelmistoista esim. Magento 1, Magento 2, Prestashop, WooCommerce, Prestashop ja niihin liittyvien liitännäismoduulien toteutuksesta / integroinnista
 • tekniikoista sinulla on hallussa mm. PHP, HTML, CSS, REST, SQL, Javascript
 • sinulla on kokemusta mobiilisovellusten kehittämisestä
 • kykenet keskittymään olennaiseen ja osaat katsoa asioita loppukäyttäjän näkökulmasta
 • sinulla on osaamista käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelusta
 • olet kiinnostunut uusista teknologioista ja haluat jatkuvasti oppia uutta
 • et hätkähdä kiirettä ja useita rinnakkaisia projekteja
 • tuotat hyvää ja selkeää koodia ja edellytät sitä myös muilta
 • osaat tuottaa selkeää dokumentaatiota
 • viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Rennossa, mutta osaavassa tiimissämme pääset osallistumaan monipuolisesti palveluidemme kehittämiseen ja ylläpitoon huomioiden myös kiinnostuksesi ja osaamisesi.

Tarjoamme sinulle osaamiseen ja kokemukseen perustuvan kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen ja avoimen työyhteisön, jossa saat näyttää taitosi ja olla mukana luomassa eurooppalaista menestystarinaa fintech-alueella.

Voit kysyä meiltä lisätietoja tehtävästä: Director DevOps, Konsta Karvinen, konsta.karvinen@maksuturva.fi, +358 40 502 0826

Toimitathan hakemuksesi palkkatoivomuksineen pikaisesti osoitteeseen rekry@maksuturva.fi. Ilmoita sähköpostissa myös mikäli haluat että säästämme henkilötietosi ja hakemuksesi mahd. myöhemmin aukeavia sinulle sopivia työpaikkoja varten. Ilmoita sähköpostissa myös mikäli haluat että säästämme henkilötietosi ja hakemuksesi mahd. myöhemmin aukeavia sinulle sopivia työpaikkoja varten. Tutustu myös työnhakijoille suunnattuun tietosuojaselosteeseemme ennen hakemuksen lähettämistä,

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten toimithan nopeasti.

Luotettavuutemme on meille erittäin tärkeä asia. Liiketoiminnan ja työn luonteen johdosta työtehtävään valitulle teetetään huumausainetestit ja luottotietoselvitys.

 

Topics: mediatiedote, rekrytointi

Maksuturva Media

Olemme koonneet tänne lehdistölle tarkoitetut valokuvat ja muut materiaalit. Laajemman valikoiman löydät *STT-lehdistöpalvelusta ja YouTube-kanavasta.

 

Lataa Maksuturvan logo

rgb_Maksuturva_solid.png   rgb_Maksuturva_wire_black.png   rgb_Maksuturva_wire_white.png

maksuturva-macbook.png

Uusinta Twitterissä