MobilePay

Puhelin on yleensä helpommin käsillä kuin maksukortit, maksaminen on nopeampaa.

MobilePay - Pankkiriippumaton mobiilimaksu

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuus maksaa ostoksensa verkkokaupassasi MobilePay-sovelluksella. MobilePay on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia verkkokaupassa ilman tilitietojen muistelemista. Jo yli 10 000 Pohjoismaalaista verkkokauppaa ottaa vastaan MobilePay-maksuja.

 

MobilePayn hyödyt

Asiakkaasi kannalta:

  • Helppo ja nopea – Ostajan pitää ainoastaan syöttää maksamisen yhteydessä oma puhelinnumeronsa ja hyväksyä maksu matkapuhelimensa kautta helposti pyyhkäisemällä ilman hankalia avainlukulistoja. Rahat veloitetaan automaattisesti maksukortilta, jonka ostaja on liittänyt MobilePay-maksusovellukseen.

  • Monipuolisuus – MobilePay-maksusovellukseen voi liittää sekä debit- että credit-korttiin. Sovellukseen on myös mahdollista liittää useampi maksukortti. 

  • Turvallinen – MobilePaylla maksaessa pätevät samat rajat kuin sovellukseen liitetyllä maksukortilla.

  • Ei lisäkuluja – Asiakkaalle ei tule lisäkuluja MobilePay-maksuista.

 

Kauppiaan kannalta:

  • Palvelun saa käyttöön saman tien – Käyttöönotto ei vaadi mitään teknisiä ponnisteluja, vaan palvelu voidaan helposti  aktivoida päälle asiakkaan olemassa olevaan Maksuturva-palveluun, jossa on ennestään Maksuturvan korttimaksut käytössä.

  • Helppo – Maksuturvan asiakkaille MobilePay toimii lisäksi yhtenäisesti muiden käytössä olevien maksutapojen kanssa tilitysten, raportoinnin ja palautuspalveluiden osalta.

  • Nopea – Asiakkaan kynnys ostopäätökseen madaltuu ja ostokonversio parantuu mobiilikanavassa

  • Luotettava ja turvallinen - Pankin tarjoama maksusovellus, joka toimii Finanssivalvonnan alaisuudessa.

  • Lisäarvona – Mahdollisuus tarjota asiakkaille vaihtoehdoksi mobiilimaksaminen ja näin monipuolisempia maksutapoja.

Ota MobilePay käyttöön

 


 

"Otimme MobilePayn maksutavaksi verkkokauppamme, sillä sen suosio käyttäjien keskuudessa on nousussa helpon käytettävyyden vuoksi. Käyttöönotto tapahtui helposti: maksutapojemme tarjoaja Maksuturva aktivoi sen käyttöön hetkessä. Olemme saaneet maksutavasta jo nyt hyviä palautteita."

 - Tomi Kaihlaniemi, IT Manager, Kotipizza Group Oyj

 

Verkkokaupan maksutavat tiivistettynä