Pivo

Maksa verkkokaupassa helposti, ilman avainlukulistoja tai luottokorttitietojen näppäilyä.

 Pivo_logo

Pivo - Suomen suurin mobiililompakko

Ota Pivo verkkokauppasi maksutavaksi. Samalla mahdollistat maksamisen myös kolmella muulla Siirto-sovelluksella!

Pivo mobiilimaksu on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia verkkokaupassa ilman korttitietoja tai avainlukulistoja. Maksun voi hyväksyä joko Pivossa tai muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa (OP-mobiili tai Nordean Siirto). Pivolla voivat maksaa kaikkien pankkien asiakkaat jo yli 5000 suomalaisessa verkkokaupassa eikä maksamisesta koidu asiakkaalle mitään lisäkuluja.

 

Miksi valita Pivo?

  • Kotimainen, turvallinen ja luotettava- Pivon taustalla on maksamisen pitkäaikainen ja vakaa asiantuntija OP. Asiakas voi maksaa Pivolla vailla huolen häivää: kaikkiin maksuihin pätevät aina tilin ja korttien maksurajat.

  • Nopea ja helppo - Asiakas syöttää maksun yhteydessä oman puhelinnumeronsa ja hyväksyy maksun näppärästi käyttämässään sovelluksessa (Pivo, OP-mobiili tai Nordean Siirto). Kun maksaminen on helppoa, ostokokemuskin on parempi ja ostoskoreja hylätään vähemmän.

  • Laaja käyttäjäkanta - Pivo on ladattu jo yli miljoona kertaa ja mahdollisuus hyväksyä maksut myös muilla sovelluksilla tekee Pivosta Suomen kattavimman mobiilimaksutavan.

Ota Pivo käyttöön

Katso kuinka helppoa maksaminen on: 

 

 Näin maksu hoituu:

  1. Asiakas valitsee maksutavaksi Pivon.
  2. Asiakas avaa Pivon tai kirjoittaa puhelinnumeronsa sille varattuun kenttään, jos haluaa hyväksyä maksun jollain muulla Siirto-sovelluksella.
  3. Asiakas hyväksyy maksun Pivossa tai muussa käyttämässään sovelluksessa.

Pivo_maksuflow.png