Siirto

Maksa ostokset helposti ja turvallisesti Siirto-maksuja tukevalla sovelluksella.
 
 Siirto_Logo_pienempi

Siirto – maksa ostokset puhelimellasi

Maksa ostokset verkossa helposti ja turvallisesti Siirto-maksuja tukevalla sovelluksella. Siirto-maksu on saatavissa useassa eri sovelluksessa.

Siirto on reaaliaikainen mobiilimaksu. Siirto-maksuja tukevalla sovelluksella maksat helposti ja turvallisesti ostokset verkkokaupassa ja kauppiaan sovelluksessa. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, Pivolla sekä OP-mobiililla.

Ota Siirto käyttöön


Miksi lisätä Siirto verkkokaupan maksutapavalikoimaan?

  • Helppo käyttää - valittuasi maksutavaksi Siirto-maksun annat kauppiaalle puhelinnumerosi, johon kauppias lähettää maksupyynnön. Hyväksymällä maksupyynnön Siirto-sovelluksessasi maksat ostokset.
  • Nopea - maksettaessa ostokset Siirrolla saa vastaanottaja rahat välittömästi. Siirto-maksuja voit tehdä 24/ 7.
  • Turvallinen - kaikki Siirtoa käyttävät asiakkaat, niin kuluttajat kuin kauppiaat, on vahvasti tunnistettu. Näin tiedät varmasti, että oikea taho saa rahat.

Näin Siirto toimii 

  • Lataa Siirto sovelluskaupasta: App Store tai Google Play
  • Valitse maksutavaksi Siirto
  • Syötä puhelinnumerosi sille varattuun kenttään
  • Siirry Siirto-maksuja tukevaan sovellukseesi ja maksa ostokset hyväksymällä kauppiaan sinulle lähettämä maksupyyntö  

Siirto_maksuprosessi_iphone 

Siirto

Siirto-mobiilipalvelun avulla voi siirtää rahaa toiselle henkilölle tai maksaa ostokset. Maksettaessa Siirto-sovelluksella saa vastaanottajat rahat välittömästi myös silloin, kun saaja on toisessa pankissa. Siirto-mobiilisovellus on ilmainen, ja ladattavissa Android- ja iOS-puhelimiin. Siirto-sovellusta voivat käyttää kaikkien Siirtoa tarjoavien pankkien asiakkaat. Palveluun rekisteröidään matkapuhelinnumero ja pankkitili. Palvelu perustuu Otto-pankkiautomaatteja ylläpitävän Automatian avoimeen mobiilimaksujärjestelmään. Järjestelmä on avoin kaikille suomalaisille pankeille ja muille maksupalveluntarjoajille.