Siirto

Maksa ostokset helposti ja turvallisesti Siirto-maksuja tukevalla sovelluksella.
 

Siirto – maksa ostokset puhelimellasiSiirto_Logo_pienempi

Maksa ostokset verkossa helposti ja turvallisesti Siirto-maksuja tukevalla sovelluksella. Siirto-maksu on saatavissa neljässä eri sovelluksessa.

Siirto on reaaliaikainen mobiilimaksu. Siirto-maksuja tukevalla sovelluksella maksat helposti ja turvallisesti ostokset verkkokaupassa ja kauppiaan sovelluksessa. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, OP:n Pivolla, OP-mobiililla sekä S-mobiililla.


Haluatko Siirto-maksutavan käyttöön verkkokauppaasi? Ota yhteyttä niin kerromme lisää Siirrosta!

Olen kiinnostunut Siirrosta


Valitse Siirto-maksu

  • Helppo käyttää - valittuasi maksutavaksi Siirto-maksun annat kauppiaalle puhelinnumerosi, johon kauppias lähettää maksupyynnön. Hyväksymällä maksupyynnön Siirto-sovelluksessasi maksat ostokset.
  • Nopea - maksettaessa ostokset Siirrolla saa vastaanottaja rahat välittömästi. Siirto-maksuja voit tehdä 24/ 7.
  • Turvallinen - kaikki Siirto-käyttävät asiakkaat niin kuluttajat kuin kauppiaat on vahvasti tunnistettu. Näin tiedät varmasti, että oikea taho saa rahat.

Lataa Siirto sovelluskaupasta

Lataa App Storesta                              

Lataa Google Play storesta

Näin maksat ostokset Siirrolla

  • Valitse maksutavaksi Siirto
  • Syötä puhelinnumerosi sille varattuun kenttään
  • Siirry Siirto-maksuja tukevaan sovellukseesi ja maksa ostokset hyväksymällä kauppiaan sinulle lähettämä maksupyyntö  

Miten maksat Siirrolla 

Siirto

Siirto-mobiilipalvelun avulla voi siirtää rahaa toiselle henkilölle tai maksaa ostokset. Maksettaessa Siirto-sovelluksella saa vastaanottajat rahat välittömästi myös silloin, kun saa on toisessa pankissa. Siirto-mobiilisovellus on ilmainen, ja ladattavissa Android- ja iOS-puhelimiin. Siirto-sovellusta voivat käyttää kaikkien Siirtoa tarjoavien pankkien asiakkaat. Palveluun rekisteröidään matkapuhelinnumero ja pankkitili. Palvelu perustuu Otto-pankkiautomaatteja ylläpitävän Automatian avoimeen mobiilimaksujärjestelmään. Järjestelmä on avoin kaikille suomalaisille pankeille ja muille maksupalveluntarjoajille.

Maksuturvan uusi Siirto-maksutapa

Maksuturva ryhtyy jakelemaan Siirto-palvelua yli 1400 verkkokaupalle kesästä 2018 lähtien. Siirto-palvelun kysyntä Maksuturvan asiakkaiden keskuudessa on saavuttanut nyt sellaisen kypsyysasteen, että Siirron tukemiselle ja jakelulle on painavat perusteet. Maksuturva tekee Siirto-palvelun osalta strategista yhteistyötä Nordean kanssa. Siirto-palvelu täydentyy vuoden 2018 aikana uusilla ominaisuuksilla, jotka tukevat myyntiä sekä verkkokaupoissa että kivijalkaliikkeissä.