Älykkäät toistuvat veloitukset

Sujuvaa ja huoletonta maksamista

Ota käyttöön älykkäät toistuvat veloitukset

Älykkäät toistuvat veloitukset

Tarjoa asiakkaillesi mahdollisuutta helppoon toistuvaan veloitukseen. Älykäs toistuva veloitus tekee maksamisesta vaivatonta esim. seuraavissa tapauksissa:

  • Kuukausimaksut
  • Kestotilaukset
  • Kuntosalimaksut
  • Lahjoitukset
  • Seura- ja lisenssimaksut

Maksuturvan toistuva veloitus on älykäs maksutapa, joka toimii ja käsitellään samalla tavalla kuin muillakin maksutavoilla tehdyt veloitukset.

Älykkäisiin toistuviin veloituksiin voidaan liittää kaikki Maksuturvan tarjoamat työkalut verkkokaupan toiminnan tehostamiseen, kuten tapahtumakohtaiset tilitykset ja palautusten hallinta.             

                                                          

Olen kiinnostunut toistuvista veloituksista

toistuvat_maksut-1.png

 

Kaksi tapaa hyödyntää älykkäitä toistuvia veloituksia – Asiakkaasi voi maksaa joko kortilla tai laskulla

 

Toistuva korttiveloitus

Asiakas tallentaa korttinumeronsa Maksuturvan maksupalvelun kautta kerran, jonka jälkeen kauppias voi tehdä veloitukset asiakkaan maksukortilta sovitun mukaisesti. Credit- tai debitkortin tiedot voidaan joko:

  • tallentaa oston yhteydessä, jolloin korttia voidaan veloittaa toistuvien tilausten yhteydessä, tai
  • vaihtoehtoisesti ainoastaan rekisteröidä tulevia maksuja varten, jolloin korttia veloitetaan ostajan niin halutessa, esimerkiksi yksittäisten ostojen yhteydessä

 

Jatkuva laskutus

Asiakas tallentaa henkilötunnuksensa Maksuturvan maksupalvelun kautta kerran, jonka jälkeen kauppias voi laskuttaa asiakasta säännöllisesti sovitun mukaisesti.

  • asiakkaallasi on mahdollisuus vaivattomaan jatkuvaan laskutukseen kestotilauksien yhteydessä 
  • riittää, että asiakkaasi syöttää ainoastaan kerran henkilötunnuksensa, jonka jälkeen lasku lähtee asiakkaalle automaattisesti sovituin väliajoin

 

Verkkokaupan maksutavat tiivistettynä

Case Sannan Ruokakassi

Toistuvat veloitukset tuovat helppoutta maksamiseen ja verkkokaupan prosesseihin

Sannan Ruokakassin palvelu toimii niin, että asiakkaan ei tarvitse vierailla verkkokaupassa kuin kerran – valitsemassa sopivan ruokakassin ja toimitustiheyden. Sen jälkeen asiakkaan ei enää tarvitse huolehtia asiasta. Alusta saakka oli selvää, että maksamisen tulee olla asiakkaalle yhtä helppoa ja sujuvaa kuin tilaamisenkin. Ratkaisu tähän oli jatkuva laskutus ja toistuvat korttiveloitukset.

Lue koko case

maksupaate_logolla.png