Maksuturva Group

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valvoma maksulaitos.

 

Älykkään maksamisen edelläkävijä Euroopassa

Maksuturvan rooli kaupan alan maksamista koskevassa digitalisaatiossa on keskeinen.

Maksuturva Group Oy on verkossa maksamisen edelläkävijä tarjoten älykkään maksamisen palveluita yrityksille ja niiden asiakkaille. Maksuturvan tekemistä kuvastaa periksi antamaton tahto ratkaista toimialallaan myös sellaiset haasteet, jotka ovat monelta kilpailijalta jääneet ratkaisematta. Mottona on, että vain paras kelpaa.

Tavoitteet Maksuturvassa saavutetaan henkilöstön määrätietoisen ja osaavan tekemisen avulla.

Työntekijämme ovat kokeneita kaupan alan, sähköisen liiketoiminnan, pankkialan ja tietotekniikan asiantuntijoita. Toiminnassamme yhdistyvät pankkialan turvallisuus ja palvelualan asiakaslähtöisyys. Finanssialan kokemusvuosia löytyy yhtiöstä keskimäärin kymmenen jokaista työntekijää kohden. Palvelumme laadun takaa ammattitaidolla valittu teknologia ja huolella koottu kumppaniverkosto.

Tutustu Maksuturvan visioon, missioon ja arvoihin

Visio

Olemme Pohjois-Euroopan johtava älykkääseen maksamiseen keskittynyt maksulaitos. Monikanavaiset ratkaisumme tehostavat yritysten liiketoimintaa tuoden asiakkaillemme merkittäviä kustannussäästöjä ja innovaatiomahdollisuuksia. Olemme keskeinen toimija maksamisen digitalisaatiossa.

Missio

Toimimme kaupankäynnin arvonmuodostuksen keskiössä maksujen ja tiedon välittäjänä, pankkien, järjestelmätoimittajien, rahoitusyhtiöiden, korttiyhtiöiden, logistiikkatoimijoiden sekä sähköisen taloushallinnon palveluyhtiöiden välillä. Olemme näille kumppaneille korvaamaton.

Arvot

Erinomainen asiakaskokemus
Kuuntelemme asiakkaitamme ja kumppaneitamme ja luomme markkinoiden tarpeita vastaavia ratkaisuja. Lähtökohtanamme on se, ettei ole syytä olla käyttämättä palveluitamme.

Edelläkävijyys ja tehokkuus
Asiantuntijoina olemme alamme edelläkävijöitä. Panostamme laatuun, emme määrään.

Kunnioitus
Kunnioitamme asiakkaitamme, kumppaneitamme, kilpailijoitamme ja henkilökuntaamme. Osaava ja motivoitunut henkilökunta on meillä etusijalla ja olemalla avoimia uskomme saavuttavamme päämäärämme.

Maksuturva-yhtiötPCIDSS_painike.png

Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan valtuuttama ja valvoma kansainvälisesti toimiva maksulaitos, jolla on EU:n Maksupalveludirektiivin (PSD, 2007/64/EC) mukainen lisenssi tarjota sähköisiä maksupalveluita. Maksuturva Group Oy:n tarjoamien maksupalveluiden teknisestä toteutuksesta vastaa sen sisaryhtiö Maksuturva ICT Services Oy yhdessä sertifioitujen palveluntarjoajien kanssa. Käyttöpalveluiden palvelunhallinta ja tietoturva on sertifioitu ISO/IEC 20000 ja ISO/IEC 27001 –standardien mukaisesti. Maksuturva Group Oy ja sen kaikki korttimaksamisen tekniset kumppanit ovat PCI DSS -sertifioituja. Maksuturva Groupin ja ICT Servicen asiantuntijat työskentelevät samoissa toimitiloissa Helsingin Ruoholahdessa.

Katso Maksuturvan omistajat

Svea Ekonomi AB, Ruotsi
Mikael Smeds
 
Konsta Karvinen
Patrik Ekman
Pete Hakkarainen
Jari Mäntylä
Petteri Kauko
Tomas Lundqvist
Andreas Stenius
Eetu Komsi

Osakkeenomistajia yhteensä: 10 kpl
Osakkeita yhteensä: 28 405 016 kpl
Päivitetty: 11.6.2018

Katso toimiluvat ja sertifikaatit

Tänne on koottu viimeiset versiot Maksuturva Group Oy:n virallisista toimiluvista ja sertifioinneista.

img-727105950

Lataa Maksulaitoksen toimilupa pdf-muodossa.

PCI_2019

Lataa PCI DSS Sertifikaatti pdf- muodossa.

Tarinamme

Vahva halumme kyetä tuomaan disruptiota pankkialalle on peräisin vuodelta 2003, kun toinen perustajistamme esitti kysymyksen tietokirjailija Petteri Järviselle kesken erään verkkoliiketoiminnan seminaarin. Kysymys kuului: miksi kukaan ei ole yhdistänyt verkkokauppaan liittyvää maksamista ja logistiikkatietoa älykkäästi keskenään?

Tähän Järvisellä ei ollut vastausta, mutta piti havaintoa erittäin mielenkiintoisena. Perustajien huolellisen suunnittelun tuloksena, joka piti sisällään myös tohtorikoulutusohjelman tutkimussuunnitelman turvallisesta maksamisesta vuonna 2006 sekä lausuntopyyntöjä silloiselta Rahoitustarkastukselta vuonna 2007, päätettiin perustaa Maksuturva Group Oy.

Tämän jälkeen FinTech-alueelle sijoittuva yhtiö on vetänyt puoleensa online- ja omnichannel-ammattilaisia, sekä tietenkin visioomme vahvasti uskovia sijoittajia.

 

Henkilöstön ja hallituksen yhteystiedot